IT-Arkitekt med sans for digitale trans­for­ma­tio­ner til DTU’s En­ter­pri­se Ar­ki­tek­tur kontor - IT Service (AIT)


Brænder du for at sikre sammenhængen mellem forretning, strategi og IT? Vil du være med til at skabe værdi for DTU’s medarbejdere og studerende? Så er du højest sandsynligt den, vi leder efter.

Vi søger en passioneret IT-arkitekt til DTU’s IT-afdeling, som i tæt samarbejde med sine kollegaer, skal etablere et nyoprettet Enterprise Arkitekt kontor. Det skal understøtte DTU's digitale transformation gennem relevante services. Og det er her, at vi har brug for dig!

Bliv en del af et stærkt fagligt miljø

Du vil være en del af et EA-team, som har ansvaret for at harmonisere DTUs strategi med en IT-strategi. Vi sætter en ære i at sparre med hinanden på tværs, da vores forskellige indgangsvinkler giver en god synergi i opgaverne.

I hverdagen vil du sidde på kontor med tre Enterprise Arkitekter, og have direkte reference til sektionschefen.

Dine væsentligste ansvarsområder vil være:

  • Styrke EA-kontoret på bl.a. infrastruktur og teknologi.
  • Modernisere DTU's Identity- og Access Management.
  • Bidrage til en holistisk arkitektur og støtte DTU's digitaliseringstransformation.
  • Bidrage aktivt til forankring af Fællesoffentlig Digital Arkitektur på DTU
  • Bidrage til at etablere grundlaget for governance og principper

Nysgerrig på moderne teknologi og digital transformation

Hvem er du? Vi forventer, at du som IT-arkitekt har en IT-relevant uddannelse og erfaring fra lignende stillinger.

Vi lægger vægt på, at du er dygtig til at tale med om applikationsbehov og forretningsprocesser, og kan se det i sammenhæng med vores forretningsbehov og compliance krav. Du er god til at skabe samarbejdsrelationer og behersker både dansk og engelsk. Du kan agere i en bureaukratisk og politisk organisation, hvor forretningen får oplevelsen af, at vi er imødekommende, kompetente og løser opgaverne til tiden.

Du skal kunne se dig i følgende:

  • Du tager initiativ, arbejder selvstændigt og kommer i mål med opgaverne
  • Du har kendskab til infrastruktur, applikations- og informationstjenester samt cloud-løsninger
  • Du har erfaring med udvikling og implementering af komplekse IT-systemer
  • Du er forretnings- og løsningsorienteret og har fokus på brugeren i IT-implementeringer

Hvad tilbyder vi dig

På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. En naturlig del af dit nye job bliver således høj faglighed, din egen udvikling og ansvarlig handlefrihed.

Din nye arbejdsplads bliver på DTU’s campus i Lyngby med gode muligheder for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten for akademikere i staten eller i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for IT-medarbejdere (Prosa) eller anden relevant overenskomst, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Dit arbejdssted bliver på DTU Campus i Lyngby. Startdato hurtigst muligt efter nærmere aftale.

Ansøgning og kontakt

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 12. april 2024. Åbn linket "Ansøg", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionschef Johan Dyhrberg på jodyh@dtu.dk eller 93 51 18 11.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.


Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Gem job

DTU, Danmarks Tekniske Universitet

Arbejdssted

Kgs. Lyngby

Vigtige datoer

Indrykket:
22. marts 2024
Ansøgningsfrist:
12. april 2024