Udvikler


Vil du være med til at sætte standarden og udfordre status quo inden for e-commerce ? Som udvikler hos Ditur er du en aktiv del af driften og har daglig dialog med afdelinger på tværs, således at du udvikler i samspil med forretningen. Du får mulighed for at arbejde med en platform, der tiltrækker over 8 millioner besøgende og sælger mere end 300.000 ure om året.

Rollen som Udvikler

Du vil blive en del af vores E-commerce team, som idag består af 7 dygtige folk. I rollen som udvikler vil dine daglige opgaver omfatte alt fra at implementere nye funktioner på vores hjemmeside til at skabe innovative værktøjer til dine kolleger. Uanset om det indebærer design af et nyt reklamationsflow til vores kunder eller implementering af AI-systemer for at optimere arbejdsgangene, vil du stå over for en bred vifte af udfordringer. Din rolle som udvikler hos Ditur er af stor betydning for virksomhedens udvikling og vil være med til at føre os til nye højder. Hvis du ønsker at være med til at forme en virksomhed, der stræber efter at blive Europas førende onlineforhandler af ure, er det nu, du skal gribe muligheden!

Arbejdsproces

Som udvikler hos Ditur får du frihed til at styre dine opgaver i tæt samarbejde med resten af e-commerce teamet, og du vil derfor ikke kører med tidsregistrering. I e-commerce teamet arbejdes der agilt, med udgangspunkt i 2 ugers sprint med inspiration fra SCRUM, dertil lægges der stor vægt på at minimere teknisk gæld ved at sikre optimale betingelser for at fuldføre udviklingsprojekter. Hos Ditur handler det om at skabe det perfekte miljø til at realisere vores visioner inden for e-handel.

Vores stack og teknologier

 • PHP 8
 • Mysql 8
 • Elasticsearch
 • Tailwind CSS
 • Alpine.js
 • Magento 2.4
 • Git

Det rette match

 • Du har en bred værktøjskasse og benytter det bedste værktøj til den enkelte opgave.
 • Du er en pålidelig person, der ønsker at være involveret fra opgavens begyndelse og følge den til dørs.
 • Du er en kreativ sjæl som gerne ville være med til at udfordre status quo.
 • Du kan se dig selv i et mindre team og vil gerne hjælpe med at sætte retningen.
 • Du er en problemløser med en innovativ tilgang til opgaverne.

Ydermere, håber vi at du har :

 • Mindst 1-2 års erfaring med PHP-udvikling.
 • Har relevant erfaring med Tailwind CSS
 • Har erfaring med et større javascript framework, som fx Alpine.js

Ditur tilbyder mere end "bare" et job

Du kommer ind i et ungt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er høj grad af frihed under ansvar, og hvor det skal være sjovt at gå på arbejde. Udover dygtige kollegaer, som alle er passionerede indenfor deres felt, vil du opleve en kultur, hvor vi byder nye idéer velkommen og hurtigt bevæger os fra idé til handling. Vi har stort fokus på sammenhold og går meget op i at vedligeholde det sociale på arbejdspladsen. Vi har derfor utallige sociale arrangementer såsom fredagsbarer, padelturneringer, sommerfester, interne konkurrencer, bowling og meget mere. I august 2022 flyttede vi over i vores nye domicil, der strækker sig over mere end 5000 kvm, så der er masser af plads at boltre sig på. Du har blandt andet mulighed for at nyde din frokost i vores store nye restaurant, benytte vores fitnessrum eller spille en padelkamp med kollegaer/venner i vores padelhal. Alternativt kan du også udfordre dine kollegaer i bordtennis, bordfodbold, racersimulator eller FIFA på vores Playstation 5.

Interesseret?

Er du klar til at få foden indenfor hos Ditur? Så send din ansøgning nedenfor - Vi glæder os til at læse den.
Vi kalder kandidater ind løbende og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når den rette kandidat er fundet.

Start: Hurtigst muligt

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Simon Rasmussen
Lead Developer
E-mail: simon@ditur.dk
Tlf.: +45 5074 0853

Gem job