Erfaren Softwa­re­ud­vik­ler


Hos JP/Politikens Hus søger vi en erfaren udvikler til vores Kundeteam. Du vil spille en central rolle i udviklingen af vores købsflow og selvbetjeningssystemer, hvor du vil arbejde med web-frameworket Phoenix LiveView, programmeret i Elixir og anvende AWS til hosting og infrastruktur. Vi er i gang med at udfase projekter bygget med Angular og Kotlin. Uanset om du kender disse teknologier eller ej, er det vigtigt, at du har lyst til at tilegne dig ny viden. Vi lægger vægt på, at vi alle udvikler os og at der skal være plads til at fejle.

Vores Kundeteam fungerer som et produktteam, hvilket betyder, at du vil kommunikere og arbejde tæt sammen med kolleger fra forskellige fagområder. Du vil ikke kun skulle levere nye funktioner, men også være en del af selve undersøgelsen og fastlæggelsen af mål. Vi går en spændende tid i møde, der vil give dig indflydelse på betydningsfulde projekter, der er en anerkendelse af holdets og afdelingens betydelige fremskridt.

Vi tror på, at mangfoldighed og inklusion er nøglen til vores succes. En forskelligartet arbejdsstyrke tilfører unikke perspektiver, idéer og kompetencer, der driver innovation og kreativitet. Derfor arbejder vi aktivt på at sikre, at vores rekrutteringsproces er inkluderende og retfærdig for alle, og vores arbejdskultur er præget af empati, støtte og åbenhed over for forskellige synspunkter.

Din profil:

 • Erhvervserfaring fra lignende stillinger
 • Erfaring med teamwork, kommunikation, og vidensdeling
 • Erfaring med lignende web frameworks
 • Erfaring med at arbejde med Git
 • Erfaring med tests og continuous integration

Nice to have:

 • Erfaring med AWS, Docker og GitHub Actions
 • Erfaring med JavaScript, HTML og CSS
 • Kendskab til funktionel programmering

Vi tilbyder:

 • God kaffe og en fantastisk kantine
 • Et venligt og roligt arbejdsmiljø med masser af sparring
 • Mulighed for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider
 • Støttende og fagligt stærke kolleger
 • En god pensionsordning
 • Fritvalgskonto i henhold til overenskomst

Er du interesseret?

Du kan ansøge ved at tilgå https://jppol.dk/karriere/ og vælge jobopslaget.

Herunder finder du ’Ansøg’ – udfyld skemaet og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Vi evaluerer indkomne ansøgninger løbende. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Tech Lead, Steffen Pedersen, på steffen.pedersen@jp.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 15. april 2024.


JP/Politikens Hus - Vi skaber oplyste borgere

JP/Politikens Hus er en af Nordens førende medievirksomheder med aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi formidler oplysning, nyheder, debat og litteratur til borgerne, og det grundlæggende formål med JP/Politikens Hus er at sikre udgivelsen af frie, pålidelige og uafhængige medier. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans, Marketwire samt Watch Medier, som udgiver digitale medier i Danmark, Tyskland og Norge. Med Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks, Sveriges og Norges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland. Vi ejer også Saxo, Danmarks førende online boghandel og en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus har 2.900 medarbejdere og havde i 2023 en omsætning på mere end 3,8 mia. kr.

Gem job

JP/Politikens Hus

Arbejdssted

Aarhus C

Vigtige datoer

Indrykket:
4. april 2024
Ansøgningsfrist:
15. april 2024

Job hos virksomheden