IT-Pro­jekt­le­der


Vil du være med til at hjælpe med at skabe bedre muligheder for kvalitetsudvikling i almen praksis og brænder du for at lave IT-løsninger på sundhedsområdet? Motiveres du af at være en central figur i organisationen? Så kunne du meget vel være den projektleder vi søger.

Om stillingen

Som projektleder får du mandat fra dag ét. Det bliver dit ansvar at skabe det fornødne overblik, at scope IT-projekter og komme i mål sammen med udviklingsteamet, AC-medarbejdere og læger. Du skal være en tæt sparringspartner til IT-Drifts- og Udviklingschefen og sikre samarbejdet på tværs af KiAP’s forretning, ligesom du vil have berøringsflader med vores eksterne samarbejdspartnere.

Du skal kunne arbejde med strategiske IT-projekter. Data til brug for kvalitetsarbejdet er et af KiAP’s fokusområder, som har høj politisk prioritet og skal styrkes. Vi arbejder målrettet på at forbedre vores webapplikationer, og arbejder bl.a. med AI og automatisering. Der er løbende udviklingsprojekter indenfor webapplikationer, kvalitetsstyring, dataprojekter mm.

Stillingen er som udgangspunkt placeret i KiAP’s tekniske afdeling i Odense, men du forventes at lægge en del af din arbejdstid i afdelingen i København med det formål at sikre en bred forretningsforståelse og forankring af de løbende projekter du arbejder med.

Din Profil

Vi søger en kollega med en IT-uddannelse eller alternativt en anden baggrund med IT-erfaring og efteruddannelse. Du skal have solid erfaring med ledelse af IT-projekter og også gerne erfaring med ledelse af medarbejdere, samt have lyst til at arbejde med tekniske projekter i samarbejde med forretningen. Du må gerne kunne dokumentere, hvordan du i tidligere projekter er lykkedes med at gennemføre projekter succesfuldt med inddragelse af flere fagligheder og interessenter. Kendskab til sundhedsvæsenet i Danmark og/eller erfaring med sundhedsdata er et plus, men ikke et direkte krav.

I KiAP arbejder vi agilt efter SCRUM, men det er en fordel du også har kendskab til principperne i Prince II.

Du evner at sætte dig ind i forretningsmæssige problemstillinger og finde konstruktive løsninger i samarbejde med dine kolleger. Som IT-projektleder i KiAP kommer du til at arbejde med KiAP web-udviklingsprojekter og data til kvalitetsarbejdet. Du ser tingene fra brugernes perspektiv, tager ansvar for opgaverne og hjælper løsningerne i mål. Du vil indgå i dialogen under alle projektfaser og kan bidrage med planlægning, opgavestyring, risikoanalyse, leverancestyring og afslutning af projekterne. Du skal have godt overblik, forståelse for god datasikkerhed, og du skal kunne snakke med både brugere, udviklere, interessenter og ledelse.

Det er en fordel, at du har kendskab til, motivation for og/eller erfaring med:

 • IT-projektledelse af udviklingsprojekter
 • Projektplanlægning og -udførelse
 • Test og kvalitetssikring af tekniske løsninger
 • It-sikkerhed
 • Koordinering af aktiviteter på tværs i virksomheden
 • Gode kommunikative evner
 • Samarbejde med alle lag i forretningen
 • Godt overblik og kan håndtere tekniske projekter
 • På den personlige side søger vi en kollega der:
 • Er imødekommende, initiativrig og serviceminded
 • Er god til både at arbejde selvstændigt og arbejde sammen med andre
 • Du skaber tillid, fremtræder rolig og diplomatisk
 • Som menneske er du positiv til glæde for kolleger og brugere

Om os

KiAP er ejet af Danske Regioner og Praktiserende Lægers Organisation (PLO), og kendetegnes som en støtteorganisation for den databaserede kvalitetsudvikling hos de praktiserende læger.

Gennem dit arbejde bidrager du således til at forbedre anvendelsen af sundhedsdata og kvalitetsudviklingen for de praktiserende læger og herigennem bedre patientbehandling. Det sker b.la. gennem relevant IT-understøttelse af lægearbejdet.

Vi er kendetegnet ved en uformel omgangstone, behageligt arbejdsklima, gode kolleger og en stærk teamånd. Du bliver del af vores udviklingsteam. Derudover får du kolleger på tværs af afdelingerne, som er, udviklere, projektmedarbejdere, AC-medarbejdere, designere, supporter, IT-driftskonsulent, læger og vores sekretær.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid. Dit arbejdssted bliver Thomas B. Thriges gade 48 E, 1. i Odense, tæt på banegården. Gode bus- og togforbindelser samt tæt på centrale indfaldsveje. Vi har flekstidsordning.

Løn jf. overenskomst med mulighed for individuel forhandling efter kvalifikationer.

Vil du vide mere

Læs mere om os og arbejdet med sundhedsdata på www.kiap.dk. Har du spørgsmål til jobbet, kontakt IT Drifts- og Udviklingschef Jan Kristensen på tlf. 40 456 785 eller mail: jankristensen@kiap.dk

Ansøgning

Ansøgningsfristen er onsdag d. 17. april 2024 kl. 12.00. Stillingen ønskes besat af den rigtige kandidat og snarest muligt. Derfor indkaldes til samtaler løbende.

Ansøgningen og CV sendes til sekretær Marianne Thamdrup på sekretaeren@kiap.dk.

Der gennemføres 2 samtaler. Kandidater, der går videre til runde 2, præsenteres for en case. Der må forventes personlighedstest.

Gem job

Arbejdssted

Odense C

Vigtige datoer

Indrykket:
22. marts 2024
Ansøgningsfrist:
17. april 2024