Python-udvikler


Består din verden også af en begrebsdyrepark centreret omkring en slange? Er du en haj til Python? Værdsætter du duck-typing som design-princip, og undrer du dig også over, hvorfor resten af verden ikke snake-caser alle objektnavne? Er din anvendelse af kameler begrænset til navngivning af klasser? Og synes du, at fuglekvidder burde følge PEP-8? Så har vi et job, der formentlig vil passe dig.

Hvis du har sagt ja til de ovenstående spørgsmål, synes du sikkert også, at en traditionel jobansøgning virker som en irrelevant anakronisme, når man bare kunne sende et stykke kode i stedet. Vi er enige. Så frem for at lave et traditionelt ansøgningsdokument skal du aflevere noget kode til os. Koden skal konstrueres så kommandoen

> python vurder.py

giver et fornuftigt output. Her er indholdet af vurder.py:

Koden kan hentes her.

Vi ser ikke kun på, hvordan din pakke/dit modul opfører sig set fra vurder.py, men også på, hvordan du har struktureret selve koden.

Sådan gør du:

  • Start med at lave en tom PyUdvikler.cases, og få vurder.py til at køre uden fejl
  • Fyld et løsningsforslag til en af opgaverne på https://github.com/sik-tla/sik-datascientist ind i PyUdvikler.cases
  • Lav doc-strenge (vi følger numpy-strukturen), følg PEP-8 og gør koden pæn og præsentabel

Her er nogle forslag til hvilke andre ting du kan vise med din kode:

  • Lav den anden opgave på github-repoet, og fyld den ind i PyUdvikler.cases
  • Fyld andre cases du gerne vil vise os på
  • Lav en generel Stedord-klasse, som tager ét init-argument "boejning", som tager højde for køn og tal

Om os:

Du vil blive placeret i Sikkerhedsstyrelsens digitaliseringsafdeling, hvor der er kort fra ide til handling. Vi er en digital myndighed, som ved hjælp af datadrevet markedsovervågning og tilsynsaktiviteter bidrager til, at Danmark er et attraktivt land at drive virksomhed i og ikke mindst et trygt land for forbrugerne.

Digitalisering består af 4 teams og tilsammen 30 kollegaer.

I Digitalisering har vi ansvaret for IT-drift, IT-sikkerhed, arkitektur, datamanagement og softwareudvikling. En bred vifte af opgaver, der tilsammen sikrer udvikling af data-drevne processer og systemer til gavn for vores brugere.

Du kommer til at være en del af datamanagement-teamet (DM), som har en god og samarbejdsorienteret kultur. Du vil få 9 engagerede kollegaer: 3 analytikere og 6 data scientists.

DM varetager alle styrelsens dataanalyseopgaver og har det overordnede ansvar for at sikre, at styrelsens data har den ønskede struktur og kvalitet. Vi arbejder efter Kanplan-metoden og mange af vores opgaver indebærer tæt samarbejde med kollegaer internt i DM og i resten af Sikkerhedsstyrelsen.

Dine opgaver:

Dine opgaver kommer til at spænde i størrelse fra små driftsopgaver til store projekter, der løber over flere måneder. Fælles for dem alle vil dog være databehandling i Python-kode. Vores Python-funktionalitet distribuerer vi oftest som pakker på Sikkerhedsstyrelsens eget register. Vi benytter Gitlab til versionsstyring og kubernetes til at orkestrere vores applikationer. Til løsningen af opgaverne benytter vi åbne biblioteker, og du har selv stor indflydelse på vores valg af biblioteker. Du kommer til at skulle interagere med mange forskellige systemer, både via API’er og databaser.

Du kommer blandt andet til at:

  • Udvikle og teste kode af høj kvalitet, inkl. fejlhåndtering
  • Definere generelle datamodeller
  • Frigive Python-pakker som andre kan anvende
  • Vedligeholde data-services deployet på vores kubernetes-cluster
  • Hjælpe med drift og fejlhåndtering på eksisterende løsninger

Vi forsøger at ensrette og genbruge vores komponenter, så mange af dine opgaver vil kræve et godt blik for generalitet og evne til at arbejde på et højt absktraktionsniveau.

Vi lægger vægt på, hvis du:

  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • Har arbejdet med Python
  • Har arbejdet med SQL
  • Har arbejdet med Git eller anden versionsstyring

Selvom du måske ikke kan tjekke af på alle ovenstående områder, men synes at stillingen lyder spændende, og du kan se dig selv udvikle dig i den retning, så ser vi gerne en ansøgning fra dig alligevel.

Information og ansøgning:

Søg via knappen ”søg stilling” til højre i opslaget eller via vores hjemmeside www.sik.dk. Din kode-ansøgning med CV og relevante eksamensbeviser skal være modtaget senest den 1. april 2024.

Du ansættes på fuld tid efter gældende overenskomst med tiltrædelse hurtigst muligt og gerne senest 1. juni 2024.

Vil du vide mere om stillingen så kontakt Torsten Lauridsen på telefon 29 69 27 47. Vi besvarer også gerne spørgsmål vedrørende jobbet, ansøgningen generelt eller opgaverne på github-repoet via mail - bare skriv en mail til tla@sik.dk.

Til samtalen snakker vi overordnet om koden i din ansøgning. Til anden samtale vil vi gå lidt dybere i diskussionen og snakke om de tilretninger, du evt. har lavet siden første samtale. Der bliver desuden anvendt personanalyser i rekrutteringsprocessen.

1. samtaler vil blive afholdt fredag den 5. april og mandag den 8. april. Anden samtalerunde forventes afholdt torsdag den 11. april og fredag den 12. april.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.


Lidt om os

Vi er en styrelse under Erhvervsministeriet med ca. 200 ansatte. Vi bor i verdens måske fedeste kontormiljø med projektzoner, super moderne indretning og den skønneste havudsigt på havneområdet i Esbjerg.

Vi skaber resultater. Vi arbejder på tværs af fag og afdelinger og samarbejder med andre myndigheder, forbrugere og virksomheder for at få skabt de bedste og mest effektive løsninger.

Vi tænker digitalt. Vi arbejder datadrevet på alle arbejdsområder. Vi er ikke til store mastodont it-løsninger – men arbejder agilt og digitalt i alt, hvad vi gør – og høster hurtige resultater af vores arbejde.

Vi skaber værdi for vores kunder. Vi tager altid udgangspunkt i kunderne både ved udviklings- og driftsopgaver. Vi kender vores kunders behov og designer vores services efter dem.

Vi uddanner os løbende. Alle medarbejdere skal have kompetencer til at løse styrelsens nuværende og fremtidige opgaver, og derfor har vi blandt andet oprettet vores eget medarbejder akademi.

Vi er gode kolleger. Vi har et sjovt og fagligt udfordrende arbejdsfællesskab, og vi møder hinanden med godt humør i en meningsfyldt og spændende hverdag. Kollegerne hejser flaget, hver gang du har fødselsdag og vi har en aktiv personaleforening, der arrangerer fester, løbeevents og andre arrangementer.

Vi tager godt imod dig. Som ny ansat får du en god introduktion til vores kerneopgaver og arbejdsområder, og vi klæder dig på til at forstå vores strategiske mål. Du bliver tilbudt flekstid og gode personaleforhold.

Læs mere om Sikkerhedsstyrelsen som arbejdsplads her: https://www.sik.dk/om-os/om-sik/job-og-karriere

Gem job

Sikkerhedsstyrelsen

Arbejdssted

Esbjerg

Vigtige datoer

Indrykket:
25. marts 2024
Ansøgningsfrist:
1. april 2024