Vil du være med til at skabe sam­men­hæng? Bliv vores nye løs­nings­ar­ki­tekt, og form fremtiden med os!


Brænder du for at gøre en forskel? Synes du, det er spændende at bevæge dig ud i ukendt terræn for at skabe nye IT-løsninger, som sikrer en optimal udviklingsproces?

Vi arbejder for at skabe sikkerhed for de danske forbrugere, så de kan have tillid til de produkter, de køber på EU’s indre marked. Virksomheder skal opleve lige markedsvilkår, og derfor kontrollerer vi, at de erhvervsdrivende overholder de gældende lovkrav. Det gør vi ved at føre tilsyn hos virksomheder, kontrollere produkter, udstede autorisationer ligesom vi vejleder og kommunikerer om regler og meget andet.

I Sikkerhedsstyrelsen er vi på udkig efter dig, som vil være med til at bygge bro mellem IT og forretning. Dig, der kan levere bundsolide IT-løsninger, og som forstår vigtigheden i at løsningerne kan driftes stabilt.

Om os:

Du vil blive placeret i Sikkerhedsstyrelsens digitaliseringsafdeling, hvor der er kort fra ide til handling. Vi er en digital myndighed, som ved hjælp af datadrevet markedsovervågning og tilsynsaktiviteter bidrager til, at Danmark er et attraktivt land at drive virksomhed i og ikke mindst et trygt land for forbrugerne.

Digitalisering består af 4 teams og tilsammen 30 kollegaer.

I Digitalisering har vi ansvaret for IT-drift, IT-sikkerhed, arkitektur, datamanagement og softwareudvikling. En bred vifte af opgaver, der tilsammen sikrer udvikling af data-drevne processer og systemer til gavn for vores brugere.

Du vil være en del af et team bestående af tre engagerede kolleger, hvis hovedfokus er at binde teknologiske løsninger sammen med forretningsmæssige behov, samtidig med at vi sikrer overholdelse af compliance og standarder inden for informationssikkerhed. Vi stræber også efter at støtte vores interne udvikling ved at tilbyde dem en robust IT-infrastruktur.

Dine opgaver:

Du kommer til at indgå i de løbende IT-udviklingsprojekter, hvor du tager ansvaret for den samlede løsning, og skaber overblik fra start til slut. Det betyder bl.a., at du:

  • kan bidrage til overblikket af vores nuværende arkitektur, og kan udforme den langsigtede IT-strategiske retning
  • er drevet af at forstå og formidle forretningens behov og krav
  • kan udarbejde eller godkende kommende løsningsarkitektur
  • er en dygtig kommunikator som i samarbejdet med interessenter, kan sikre knivskarpe arkitektoniske afklaringer, der beskriver løsningernes integrationer og snitflader
  • sikrer kvaliteten i løsningen på tværs af Sikkerhedsstyrelsen, mens du orienterer dig mod den overordnede IT-governance
  • kan danne partnerskab med Product Owner og/eller projektledelse så løsninger leveres rettidigt og i tilfredsstillende kvalitet

Hvad forventer vi af dig?

I rollen som løsningsarkitekt er det vigtigt, at du har:

  • en relevant uddannelse inden for IT eller tilsvarende erhvervserfaring
  • erfaring med løsnings-/forretningsarkitektur
  • erfaring med metoder, der visuelt kommunikerer og rammesætter en IT-løsning
  • en personlighed der naturligt udforsker ny teknologi og metoder inden for IT
  • kan udforme letforståeligt dokumentation
  • kan sætte retningen i udviklingen af nye løsninger
  • evnen til at arbejde på tværs af: informationssikkerhed, IT-drift, udviklere, datamanagement og DevOps
  • Har en interesse for virtualisering, IaaS, Shell Scripting, konfiguration af serverbaserede miljøer, cloud værktøjer og open source værktøjer

Det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring med udvikling af serviceorienterede løsninger baseret på teknologier som Python eller C# og gerne afviklet i containers på en cloud platform, men det er ikke et krav.

Endvidere skal du være struktureret og god til at organisere dit arbejde, og så er det et plus, hvis det falder dig naturligt at udfordre ’plejer’ med dine idéer.

Selvom du måske ikke kan tjekke af på alle ovenstående områder, men synes at stillingen lyder spændende, og du kan se dig selv udvikle dig i den retning, så ser vi gerne en ansøgning fra dig alligevel.

Information og ansøgning:

Søg via knappen ”Ansøg” til højre i opslaget eller via vores hjemmeside www.sik.dk. Din ansøgning med CV og relevante eksamensbeviser skal være modtaget senest den 15. april 2024 kl. 12.00.

Du ansættes på fuld tid efter gældende overenskomst med tiltrædelse hurtigst muligt og gerne senest 1. juni 2024. Det er et krav for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde godkendelsen under din ansættelse.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Niels Ole Olesen på telefon 33 73 21 52.

1. samtaler vil blive afholdt fredag den 19. april og anden samtalerunde forventes afholdt fredag den 26. april. Der bliver desuden anvendt personanalyser i rekrutteringsprocessen.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.


Lidt om os

Vi er en styrelse under Erhvervsministeriet med ca. 200 ansatte. Vi bor i verdens måske fedeste kontormiljø med projektzoner, super moderne indretning og den skønneste havudsigt på havneområdet i Esbjerg.

Vi skaber resultater. Vi arbejder på tværs af fag og afdelinger og samarbejder med andre myndigheder, forbrugere og virksomheder for at få skabt de bedste og mest effektive løsninger.

Vi tænker digitalt. Vi arbejder datadrevet på alle arbejdsområder. Vi er ikke til store mastodont it-løsninger – men arbejder agilt og digitalt i alt, hvad vi gør – og høster hurtige resultater af vores arbejde.

Vi skaber værdi for vores kunder. Vi tager altid udgangspunkt i kunderne både ved udviklings- og driftsopgaver. Vi kender vores kunders behov og designer vores services efter dem.

Vi uddanner os løbende. Alle medarbejdere skal have kompetencer til at løse styrelsens nuværende og fremtidige opgaver, og derfor har vi blandt andet oprettet vores eget medarbejder akademi.

Vi er gode kolleger. Vi har et sjovt og fagligt udfordrende arbejdsfællesskab, og vi møder hinanden med godt humør i en meningsfyldt og spændende hverdag. Kollegerne hejser flaget, hver gang du har fødselsdag og vi har en aktiv personaleforening, der arrangerer fester, løbeevents og andre arrangementer.

Vi tager godt imod dig. Som ny ansat får du en god introduktion til vores kerneopgaver og arbejdsområder, og vi klæder dig på til at forstå vores strategiske mål. Du bliver tilbudt flekstid og gode personaleforhold.

Læs mere om Sikkerhedsstyrelsen som arbejdsplads her: https://www.sik.dk/om-os/om-sik/job-og-karriere

Gem job

Sikkerhedsstyrelsen

Arbejdssted

Esbjerg

Vigtige datoer

Indrykket:
25. marts 2024
Ansøgningsfrist:
15. april 2024