Spændende studiejob som IT-supporter

 • Kan du se fordele ved at få mere kendskab til arbejdsmarkedet?
 • Kan du lide kontakten med mange mennesker?
 • Og trives du bedst, når du kan mærke anerkendelsen for det, du laver?

AFA Decaux er Danmarks største udbyder af outdoormedier. Vi har en bred vifte af outdoormedier i byer, i detailhandlen, på togstationer og mange andre steder. Se, hvad vi laver her, eller besøg vores hjemmeside.

En typisk dag på kontoret

Som vores nye kollega kan du se frem til en alsidig hverdag med forskellige opgaver i vores IT-support. Fælles for opgaverne vil være understøttelsen af den øvrige organisation. Afhængig af din baggrund og interesse kan opgaverne omfatte:

 • Brugersupport Microsoft Windows-operativsystemer (10/11).
 • Brugersupport på IPhone og Android-baserede enheder Microsoft Windows Server 2012/2016 – konfiguration, vedligehold og fejlfinding.
 • Brugeradministration i Microsoft-miljø.
 • Projektdeltagelse – kravspecifikation, test, dokumentation og fejlrapportering.
 • Support og opfølgning under og efter implementering af en IT-løsning

Et unikt og familiært team

Du får en hverdag med gode kolleger i et åbent og fleksibelt arbejdsmiljø. Hvordan du kommer til at passe ind, snakker vi om. Du må dog gerne have mulighed for at arbejde 10-15 timer ugentligt, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dit studie- og eksamenstid.

Der er flere indgange til stillingen – og vi kan sikkert bruge dig

 • Du er ikke nødvendigvis i gang med en IT-uddannelse, men du har en solid viden inden for IT og er rutineret bruger af Microsoft 365.
 • Du har gerne kendskab til ”user” & ”device” i Microsoft Azure (Intune).
 • Du arbejder systematisk og struktureret og bliver ikke skræmt at IT-politikker og procedurer.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT Manager Dennis Kozlov på telefon 2630 3951.

Send os blot dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen allerede i dag, hvor du beskriver, hvorfor du søger jobbet. Send det til ansoegning@afadecaux.dk, og skriv ”IT-support” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om AFA Decaux

AFA Decaux er markedsleder på outdoorreklamer i Danmark og en del af den verdensomspændende franske koncern JCDecaux, som er verdens største udbyder af outdoorreklamer med en samlet medarbejderstab på over 10.000 medarbejdere i mere end 80 lande. I Danmark samarbejder AFA Decaux med 27 af landets største kommuner, Coop, DSB, Banedanmark, Letbanen samt Steen & Strøm. I Danmark beskæftiger AFA Decaux i dag ca. 115 medarbejdere fordelt på afdelinger i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Se mere på: www.afadecaux.dk og www.jcdecaux.com.

Gem job

AFA Decaux

Arbejdssted

Hvidovre

Vigtige datoer

Indrykket:
25. marts 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt