Net­værksad­mi­ni­stra­tor


Er du til breaking news? Er netværk og informationssikkerhed bare lige dig? “Hvis du vil vide mere” og arbejde i en af Danmarks førende leverandører af kvalitetsjournalistik; både digitalt og på print.

Så kan det være, det netop er dig vi søger hos JP/Politikens hus, da vi søger en erfaren netværksadministrator til udvikling og drift af vores netværks infrastruktur, som består primært af teknologier fra Cisco og Palo Alto.

Afdelingen består af 1 teamleder, 1 arkitekt og 3 netværksadministratorer delt mellem København og Aarhus som er vores primære lokationer, dog supporterer vi også mindre kontorer i både Norge, Sverige, Tyskland og England. Vi er i alt ca. 2500 medarbejdere.

Du kommer til at indgå i teamet Netværk og Datacenter, som arbejder med vores fysiske datacentre, VMWare og storage, WAN, WIFI, LAN og de netværk, som der er i vores cloud løsninger, i samarbejde med andre gode kollegaer i koncernenheden Digital Udvikling og Teknologi hvor Netværk og datacenter teamet høre hjemme, under IT.

Vi står overfor mange større projekter såsom standardisering og automatisering med DNAC, netværkssegmentering, 802.1x, og udskiftning af core udstyr. Derudover skal vi i afdelingen og sammen med resten af Digital Udvikling og Teknologi i gang med strategi og roadmap for de kommende år, så en god mulighed for indsigt og indspark for dig.

Vi forventer af dig, at du har +5 års netværks erfaring, gerne indenfor Cisco og med entreprise netværk, kan arbejde selvstændig, er proaktiv og har en høj grad af ansvarsfølelse. Vi er i særlig grad nysgerrig i dine evner og erfaring med nogle af disse teknologier:

  • NGFW
  • Cisco Catalyst switche
  • Cisco WLC 9800-CL eller lign.
  • DNAC
  • Cisco ISE
  • Cloud connectivity til AWS/AZure
  • Monitorering med f.eks Solarwinds eller lign.
  • ITSM F.eks Service-now, Jira eller lign

Derudover forventer vi at du er nysgerrig af natur, analytisk og har lyst til en blanding af drift, udvikling og projekter, samt løbende bud på forbedringer og udvikling af vores setup. Du er vant til at opdatere dokumentation, forankre og dele viden med dine team kollegaer.

Din daglige arbejdsplads vil være på Jyllands-Postens kontor i mediebyen i Aarhus. Vi prioriterer sparring, vidensdeling og den menneskelige kontakt og ser derfor helst fremmøde på kontoret. Hjemmearbejde er muligt.

Stillingen er på fuld tid og løn forhandles efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist er torsdag den 18. april 2024 - Vi holder samtaler løbende og ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Stillingen søges online via https://jppol.dk/karriere/Her skal du udfylde et skema med basisinformationer og vedhæfte en ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, CV, m.m.

Spørgsmål til stillingen, eller har du lyst til en uforpligtende kaffe snak, så ret henvendelse til IT infrastrukturchef Kenneth Mogensen på mail: kenneth.mogensen@jppol.dk eller telefon 40 51 07 17 eller til teamleder Kim Kokholm på mail: kim.kokholm@jppol.dk eller på telefon 30 61 34 86.

Vi glæder os til at høre fra dig.


JP/Politikens Hus - Vi skaber oplyste borgere

JP/Politikens Hus er en af Nordens førende medievirksomheder med aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi formidler oplysning, nyheder, debat og litteratur til borgerne, og det grundlæggende formål med JP/Politikens Hus er at sikre udgivelsen af frie, pålidelige og uafhængige medier. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans, Marketwire samt Watch Medier, som udgiver digitale medier i Danmark, Tyskland og Norge. Med Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks, Sveriges og Norges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland. Vi ejer også Saxo, Danmarks førende online boghandel og en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus har 2.900 medarbejdere og havde i 2023 en omsætning på mere end 3,8 mia. kr.

Gem job