Stu­den­ter­me­d­ar­bej­der


Interesser du dig for data, processer og systemer? Og vil du være med til at bygge de spor Diabetesforeningen skal køre på i fremtiden? Så er det dig vi gerne vil have fat i som vores nye studentermedarbejder.

Vi mangler en student på diabetesholdet, der har lyst til at bidrage til at løfte vores IT-infrastruktur og brug af data, så vi kan give vores nuværende og potentielle medlemmer en endnu bedre oplevelse. Du vil i jobbet få mulighed for at opbygge og skærpe dine kompetencer omkring data og processer og påvirke den digitale fremtid foreningen går i møde, i vores kamp for at komme diabetes til livs og i sidste ende gøre en kæmpe forskel.

Om stillingen

Du vil blive en del af et mindre IT-hold, og vil primært komme til at arbejde i krydsfeltet mellem it og forretningen, herunder økonomi, marketing og medlemsdata. Dermed vil du få en bred berøringsflade i hele organisationen. Du vil få lov til at eksperimentere og opdage nye veje og processer, som kan understøtte forretningen. Vi tilbyder en varieret hverdag, hvor du vil få mulighed for at styrke dine evner og lære nye færdigheder indenfor det digitale område. Alt efter dine interesser og evner kan vi skræddersy stillingen ift. f.eks. programmering, projektledelse, undervisning, proces- eller dataoptimering.

Om dig

Din studiebaggrund er ikke så vigtig. Det primære er, at du har mod på og lyst til at lære nyt og være klar til at sætte dig ind i de systemer og data, vi arbejder med og derfra være med til at finde bedre løsninger på stort og småt. Du er nysgerrig, tør træde nye veje, og du er en holdspiller, der sætter pris på at samarbejde på tværs og med mange forskellige fagligheder. Vi skal sammen skabe værdi for forretningen, så du skal have mod på at kaste dig ud i mange forskellige opgaver.

Som person er du nysgerrig, du trives i samarbejde med andre faggrupper, du er selvstændig, tager ansvar og siger til når du opdager andre og nye veje, som vi ikke selv har fået øje på.

Vi tilbyder

Hos os vil du både få mulighed for at sætte dig godt ind i systemerne, udfordre dig selv og vores tilgange. Du vil have stor mulighed for at præge det daglige arbejde med fx CRM (Microsoft Dynamics), Excel og andre systemer. Du vil opleve en hverdag med udfordringer og spændende opgaver i tæt samarbejde med forskellige faggrupper. En arbejdsplads med højt til loftet, let til grin og en stor respekt for fagligheden.

Vi forestiller os en arbejdstid på 10-15 timer/uge, som kan placeres så det passer bedst med dit studie. Lønnen fastsættes efter, hvor langt du er i din uddannelse.

Det praktiske

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du ringe til IT- og Digitaliseringschef Jari Due Jessen, på telefon nummer 31182137 eller mail: jdj@diabetes.dk. Vi indkalder løbende til samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat

Om os

I Diabetesforeningen kæmper vi for at komme diabetes til livs. At opdage sygdommen i tide, forebygge at den udvikler sig og hver evig eneste dag løfte livskvaliteten for dem med sygdommen inde på livet.

Du kan læse mere om Diabetesforeningen og vores arbejde på www.diabetes.dk

Gem job

Diabetesforeningen

Arbejdssted

Glostrup

Vigtige datoer

Indrykket:
25. marts 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt