Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Konsulent til IT-sikkerhed og Cloud/in­fra­struk­tur-løsninger


Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Og kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye kunder?

Hos MB Solutions søger vi lige nu flere IT-talenter til vores hold!

Her bliver du IT-specialist på sigt gennem vores skræddersyede karriereforløb og de opgaver, du løser for vores kunder. Forløbet er tilpasset dig og bygger videre på dine IT-kompetencer.

Velkommen hos MB Solutions

Vi er en førende IT-virksomhed indenfor IT-infrastruktur og -sikkerhed med speciale inden for Microsofts teknologier såsom Azure, MS 365 og Power-platformen. Du får din daglige gang enten på vores hovedkontor i AI Innovation House i Vejle eller i København Ø, hvor du bliver mødt af 35 dygtige kolleger, som står klar til at tage godt imod dig.

Her kommer du til at arbejde med en lang række innovative kunder, der er med til at drive os fremad ud fra den måde, de arbejder på. Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig lønpakke samt relevante certificeringer som en del af din faglige udvikling under forløbet samt fleksible arbejdsvilkår.

Bliv godt klædt på, og udvikl dig til IT-specialist på sigt

Når du starter på forløbet som IT-specialist, får du en individuel plan, som passer til dig og dine IT-talenter inden for konsulentydelser. Dette inkluderer en grundig introduktion til vores 4 hovedområder – fra Brugersupport og IT-drift til 2nd-line og til slut komplekse IT-projekter for kunder.

Du kommer fx til at:

  • arbejde med drift og vedligeholdelse af IT-infrastruktur til etablering af ny platform
  • implementere nye projekter og etablering af nye løsninger eller managed services
  • gennemføre store kundeprojekter, herunder migrations- og udviklingsprojekter, såsom automatisering ved hjælp af Azure Power Platform samt konsolidering.

"Du får medindflydelse på din egen stilling – og dermed også vores udvikling. Vi er et mindre men innovativt firma og meget lydhøre overfor dine input."
- Bo Melson, adm. direktør

Du har IT-baggrund, erfaring og er klar til at klø på

  • Du har en relevant baggrund inden for IT.
  • Du har minimum nogle års praktisk erfaring med lignende opgaver.
  • Du trives i en udadvendt rolle, hvor du samarbejder med forskellige virksomheder med forskellige udfordringer.
  • Du har et godt kendskab til MS-teknologier herunder særligt Azure.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mark Kvanner på 7245 9607.

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst, hvori du beskriver din motivation for at søge jobbet, allerede i dag og senest den 22. april 2024 via knappen "Ansøg".

Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet de rette IT-talenter til vores hold.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om virksomheden

MB Solutions er etableret i 1994, men siden 2018 har vi haft fuldt fokus på cloud-løsninger med udgangspunkt i MS Azure. Vi beskæftiger pt. 35 medarbejdere, hvoraf 4 har arbejdssted i København.

Vi tilbyder en lang række managed services inden for IT-drift og -sikkerhed samt brugersupport, og arbejder i et tæt partnerskab med vores kunder. Læs mere om os her.

Kontaktperson

Mark Kvanner
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 96 07

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job