Student Assistant / Marketing

Vil du være en del af et stærkt marketing-team og udfordre dig selv med masser af studierelevante opgaver? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Du bliver en del af Marketing-teamet med 9 medarbejdere inklusiv 4 studenter. Vi er ansvarlige for rådgivning om, og eksekvering af, marketing-aktiviteter for hele KMD. Vi tilbyder studierelevante opgaver inden for kommunikation og marketing, og vi går op i, at udvikle dine kompetencer inden for området. Udover at være en håndfuld tætte og kompetente kollegaer, der også går op i at skabe et sjovt og dynamisk arbejdsmiljø, er KMD en arbejdsplads med et godt sammenhold blandt studerende.

Om jobbet

Som studentermedhjælper får du rig mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for marketing. Du vil bl.a. få mulighed for at:

  • Udarbejde marketings- og salgsmateriale
  • Koordinere og planlægge kundeevents
  • Blive tildelt projektansvar for udvalgte projekter i afdelingen
  • Arbejde på tværs af forskellige arbejdsområder
  • Afprøve dine teoretiske kompetencer i praksis, få løbende feedback og løfte dine konkrete evner inden for kommunikation og marketing

Alt i alt kan vi love dig et travlt og udfordrende job med studierelevante opgaver. Du bliver tilknyttet en medarbejder i teamet, som vil sikre din oplæring, og du vil indgå i det daglige arbejde i teamet på lige fod med alle andre.

Jobbet er placeret på vores hovedkontor i Ballerup, der ligger tæt på Malmparken station. Arbejdstiden er på 15 timer ugentligt, med fleksibilitet i relation til dit studie og eksaminer. Lønnen vil matche jobkravene og dine kvalifikationer.

Om dig

Du er godt i gang med en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation, marketing, eller lignende. Du har minimum 2 år tilbage af studietiden.

Vigtigst er det dog, at du er positiv, opsøgende og har en god forståelse for kommunikation. Du går proaktivt og struktureret til dine opgaver og trives i et dynamisk miljø. Erfaring med markedsføringsaktiviteter og viden om CMS er et plus, men ikke et krav.

Har du yderligere spørgsmål?

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, og slår til når de rette kandidater er fundet - så send din ansøgning allerede i dag, og senest d. 18. april 2024.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Market Manager Sara Alsted Aarenstrup på telefon +45 22346693.

Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 4 mia. kr. og har cirka 2.800 ansatte. KMD er et datterselskab i den globale teknologikoncern NEC Corporation, der globalt beskæftiger mere end 100.000 medarbejdere.

Gem job