Student Assistant / Graphic Com­mu­ni­ca­tion in KMD Nexus

Vil du være en del af et dynamisk team og arbejde med administrative opgaver, hvor du får mulighed for at udfolde dine færdigheder inden for grafiske opgaver og PowerPoint? Vil du kommunikere med partnere samt vedligeholde partneroversigter og forskelligartet kommunikationsmateriale, til både vores partnere og kunder? Så er du måske vores kommende studentermedhjælper til KMD Nexus!

Om os

KMD Nexus Partner er et lille innovativt team i for KMD, der specialiserer sig i intelligente og effektive it-løsninger inden for brugervenlige løsninger og digital transformation i samarbejde med vores partnere. Vi arbejder tæt sammen med vores kollegaer i de øvrige afdelinger af KMD Nexus.

Vi søger en dedikeret studentermedhjælper til at styrke vores administrative funktioner med fokus på grafiske elementer.

Arbejdsopgaver

Som studentermedhjælper hos KMD Nexus vil du blive involveret i en bred vifte af opgaver, herunder:

  • Udvikling og opdatering af præsentationer i PowerPoint med grafiske elementer
  • Administrativt arbejde i forbindelse med partnerkommunikation
  • Vedligeholdelse af partneroversigt og opdatering af kommunikationsmaterialer
  • Grafisk design til interne og eksterne dokumenter
  • Støtte til projektledelse, besøg hos partnere og koordinering af events

Kvalifikationer

Vi søger en studentermedhjælper med flair for administration og stærke grafiske færdigheder. Du bør have:

  • Erfaring med grafisk design og interesse for visuel formidling – det kan være du allerede kender eller bruger Adobe photoshop og/eller InDesign, eller har erfaring med Canva.
  • Færdigheder i PowerPoint og evnen til at skabe professionelle præsentationer
  • Gode kommunikationsevner og evnen til at samarbejde effektivt
  • Struktureret tilgang til opgaver og sans for detaljer

Vi er åbne over for forskellige studieretninger, men vi ser gerne at du 1½-2 år tilbage af din studietid, så du kan nå at indgå og blive en del af vores dynamiske team.

Vi tilbyder

I KMD Nexus får du mulighed for at arbejde i en spændende og professionel organisation, hvor du kan udvikle dine administrative og grafiske kompetencer. Vi tilbyder en fleksibel arbejdstid, der kan tilpasses dit studie, samt en stimulerende arbejdsplads med erfarne kollegaer.

Som udgangspunkt søger vi en studentermedhjælper 15 timer/uge. Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst og kompetenceniveau.

Vil du vide mere?

Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt via linket.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i Business Line Manager, Mie Enoch Engberg på mobil 4171 2172, eller på mail meo@kmd.dk.

Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 4 mia. kr. og har cirka 2.800 ansatte. KMD er et datterselskab i den globale teknologikoncern NEC Corporation, der globalt beskæftiger mere end 100.000 medarbejdere.

Gem job