Sa­m­ar­bejds­o­ri­en­te­ret per­so­nale­le­der til vores da­ta­ba­se­team


Er du en erfaren personaleleder, og har du mod på at arbejde med databaser, der understøtter hele regionens sygehuse og borgere? Hos os får du masser af ansvar, høj frihedsgrad, tætte kollegaer og bliver en del af en fantastisk kultur.

Velkommen til Koncern Digitalisering

Vi kan tilbyde en spændende stilling, hvor du bliver leder for databaseteamet, der driver alle databaser på mere end 1.000 platforme og applikationer på tværs af cloud, on prem, SQL og Oracle samt databaserne, der understøtter sundhedsplatformen på tværs af begge sjællandske regioner. Teamet vil med dig i front skulle deltage i både store regionale og tværregionale projekter mellem Region Sjælland og Region Hovedstaden.

Du vil med dette ansvar kunne bidrage proaktivt til at løfte regionen til nye digitale højder. Du vil referere til funktionschefen for infrastruktur og vil blive én af funktionens 4 teamledere med den direkte personaleledelse for et team på 13 ud af funktionens 60 enormt dygtige medarbejdere.

Et stærkt fællesskab

Du vil sammen med de andre teamledere indgå i en ledelsesgruppe, hvor der er rig mulighed for ledelsesmæssig sparring, da vi sætter en ære i at gøre hinanden bedre. Som teamlederkollega Sara Dahl Møller siger om KD: ”Dygtige medarbejdere, spændende opgaver og sparring gør, at min dag er fuld af grin, udvikling og meningsfulde løsninger”.

Vi lægger stor vægt på at sikre et godt og konstruktivt samarbejde. Det er derfor vigtigt, du vægter kommunikation, samarbejde og dialog højt og forstår vigtigheden af alles input til opgaveløsningen – du er afhængig af den.

Vi hører til i Ringsted i hjertet af Sjælland. Fra togstationen er der kun 7 minutter på cykel og fra motorvejen er der 2 minutter i bil.

Har du en inspirerende ledelsesstil?

Du har erfaring med og trives i ledelsesrollen, og du har en motiverende og struktureret ledelsesstil. Du skal have et godt overblik over teamets opgaver og kompetencer samt et skarpt blik på planlægning, ressourcestyring og prioritering, så vi sikrer, at vi arbejder effektivt i teamet og på tværs af KD.

Det er væsentlig for at lykkedes i stillingen, at du:

  • Kan sætte retning for og sammen med teamet
  • Har erfaring med ledelse af specialister eller har erfaring fra lignende stilling
  • Brænder for personaleledelse og udvikling af medarbejdere og bidrager til samarbejdet på tværs i organisationen.

Derudover lægger vi stor vægt på dine personlige kompetencer, hvor du kan karakteriseres som en god samarbejdspartner. Du er god til at igangsætte, drive og gennemføre opgaver og forandringer samt formår at inspirere andre omkring dig til det samme.

Sådan søger du

Hvis det lyder interessant for dig, så send en kort ansøgning og CV senest den 23. april 2024. Vi ønsker gerne ansættelse pr. 1. juli eller 1. august 2024. Vi har planlagt 1. samtaler den 29-30. april, 2. samtaler den 13-14. maj, og vi har valgt at bruge test mellem 1. og 2. samtale.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, der er med til at sikre en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern Digitalisering generelt, er du velkommen til at kontakte Funktionschef Helene Su-Min Ting Danielsen på telefon 20 34 13 34.

Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen til KD.

Koncern Digitalisering – Nordens førende indenfor digitalisering i sundhedsvæsenet

Vores vision er klar og ambitiøs. Vi vil være Nordens førende indenfor digitalisering i Sundhedsvæsenet i 2027. Vi arbejder derfor målrettet med at sikre de bedste teknologiske betingelser til gavn for regionens patienter, borgere, samarbejdspartnere og ansatte.

Gem job