En­ter­pri­sear­ki­tekt til udvikling af drifts­plat­form


Som Enterprisearkitekt bliver du en del af driftsteamet med direkte reference til IT-chefen. I det daglige varetager driftsteamet overvågning, ændring og tilpasning af hele infrastrukturen med særligt fokus på sikkerhed og oppetid. Driftsteamet varetager yderligere styringen og kontakten til en lang række driftsleverandører, som bistår med forskellige infrastrukturelle kompetencer. Hertil kommer en del ad-hoc opgaver i relation til brugerne.

Du får indflydelse på udviklingen af FTFa’s fremtidige driftsplatform

På den korte bane bliver hovedopgaven at designe FTFa’s fremtidige driftsmiljø, der skal understøtte forretningen samt den relativt store it-udvikling, som finder sted in-house. Vi står over for et skifte af vores underliggende driftsplatform og skal træffe nogle strategiske beslutninger vedrørende den digitale understøttelse af forretningen. Det nuværende miljø er hybrid cloud baseret med en del af det virtualiserede miljø ”on prem” og en del af infrastrukturen i forskellige clouds.

Dine arbejdsopgaver bliver at

  • udarbejde arkitektur- og teknologistyringsprincipper, som understøtter forretningen
  • udvikle og opbygge metodeapparatet (processer, værktøjer m.m.) for infrastrukturområdet
  • skabe stærke relationer til samarbejdspartnere både internt og eksternt
  • formulere procedurer til implementering og vedligeholdelse af CIS sikkerhedsrammeværket.
  • samarbejde med og styre forskellige driftsleverandører
  • samarbejde med brugerne om løsning af diverse infrastruktur problemer

Din profil

Vi forestiller os, at du har erfaring fra lignende projekter med strategisk udvikling samt med rammeværket CIS. Derudover har du indgående kendskab til cloudteknologier og erfaring med projektledelse. Måske har du endda erfaring med netværksimplementering.

Derudover ser vi gerne, at du

  • har en relevant it-uddannelse
  • er imødekommende og god til at samarbejde
  • arbejder struktureret og analytisk
  • kan skabe overblik over komplekse problemstillinger
  • har lyst til at arbejde med de nyeste teknologier sammen med dedikerede kollegaer

FTFa’s driftsmiljø er i dag baseret på en række teknologier som fx Microsoft, Citrix, Cisco så viden inden for disse områder vil være en fordel, men det er ikke et krav.

Dedikerede kollegaer og en samfundsansvarlig arbejdsplads

Du bliver en del af et team på 3 personer, som vægter uformel dialog og plads til, at vi har det sjovt sammen. Vi sidder i storrumskontor og er omgivet af gode kollegaer som en del af afdelingen Digital Udvikling og Service, der også består af Analyse, Udvikling og Interaktion samt et RPA-team.

Vi videndeler og sparrer på tværs af afdelingen og prioriterer sociale arrangementer. Du vil opleve, at vi alle tager ansvar for at give fremragende service, og derfor er empati og nysgerrighed en selvfølge i vores dialog med hinanden såvel som med kollegaer i resten af forretningen.

Ud over dygtige og engagerede kollegaer, bliver du en del af en virksomhed, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn tæller lige så meget som de økonomiske resultater.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV via linket senest d. 28. april 2024. Vi forventer at holde 1. samtaler d. 7. maj og 2. samtaler 14. maj. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-chef Peter Meleschko på telefon: 6088 0104.

Vi opfordrer til, at du ikke oplyser alder eller sætter billede på dit ansøgningsmateriale.

Gem job

Arbejdssted

København S

Vigtige datoer

Indrykket:
3. april 2024
Ansøgningsfrist:
28. april 2024