IT-da­ta­tek­ni­ke­re­lev med speciale i in­fra­struk­tur til IT Service i Er­hvervs­sty­rel­sen


Vil du være med til at sikre en god IT-drift i Erhvervsstyrelsen? Så er du måske vores nye datateknikerelev.

I Erhvervsstyrelsen varetager vi en lang række vigtige opgaver på det digitale område. Styrelsen arbejder blandt andet for at sikre effektiv digital indberetning og fokuseret vejledning til erhvervslivet, så det bliver lettere og mindre omkostningstungt at stifte og drive virksomhed.

IT Service består af 18 medarbejdere. IT Service supporterer og drifter Erhvervsstyrelsens ca. 600 servere. Styrelsens systemlandskab er komplekst med mange forskellige fagsystemer og forretningsapplikationer, hvoraf mange er egenudviklede. Systemerne driftes både eksternt og internt.

Vi kan tilbyde

En 5-årig uddannelse med 28 ugers teoretisk undervisning på TEC Ballerup. Du afslutter din uddannelse med en svendeprøve.

Du vil indgå i et engageret team af systemadministratorer, der i fællesskab sikrer driften af Erhvervsstyrelsen IT-systemer. Som elev vil du blive tilknyttet vores Linux-team og hvis lysten og kompetencer er til stede, er der muligheder for at arbejde med Kubernetes. Du kommer til at arbejde sammen med nogle medarbejdere som brænder for Linux og Open Source og vi forventer, at du kommer med samme lidenskab.

Vi er ambitiøse og lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Om dig

  • Du er ansvarsbevidst, grundig og er interesseret i at gøre en forskel
  • Du kan både arbejde selvstændigt og i teams, og du kan tage ansvar for dine opgaver
  • Du har formodentlig allerede noget kendskab til Linux og har lyst til at fordybe sig og lære det i professionel sammenhæng
  • Du har måske allerede nørdet med forskellige Linux-distributioner
  • Du ønsker at arbejde med infrastruktur som kode, automatisering og ansible
  • Du har gennemført grundforløbet

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1100 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet – Langelinie, Midtermolen og Dampfærgevej i København, Slotsgade i Nykøbing Falster og Ferskvandscenteret i Silkeborg. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter overenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer samt organisationsaftale for håndværkere i staten.

Der er tale om en elevstilling, hvor den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Opstart er hurtigst muligt.

Vil du vide mere om jobbet, så kontakt teamleder og elevansvarlig Martin Høyer på telefon +45 35291450.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. 91 33 70 38.

Interesseret?

Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Ansøg” knappen nederst i annoncen.

Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest 24. april 2024.

Samtaler forventes afholdt i uge 17 og 18. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Der er tale om et genopslag.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Gem job

Erhvervsstyrelsen

Arbejdssted

København Ø

Vigtige datoer

Indrykket:
4. april 2024
Ansøgningsfrist:
24. april 2024