Systems Engineer til Cyber Defence-løsninger


Vil du arbejde internationalt med træning, installation og service af klassificerede netværksløsninger til Cyber Defence?

Arbit udvikler, producerer og sælger en portefølje af højt certificerede Cyber Defence-løsninger, der giver kunder, indenfor efterretning, politi og militær, mulighed for at drive klassificerede, segmenterede netværk baseret på Data Diode-teknologi. Vi er et dedikeret og motiveret team af softwareudviklere og systems engineers, der kombinerer højt specialiseret teknologi med dyb indsigt i vores kunder.

Vi søger nu en erfaren systems engineer til installation og service af vores Cyber Defence-løsninger, gerne med baggrund i IT-sikkerhed, netværk, eller Linux. Du bliver en del af Arbit’s Service Delivery-team, som varetager træning, installation og service, overfor kunder i ind- og udland.

Du kommer til at arbejde med udfordrende teknologier og problemer indenfor Cyber Defence, med rig mulighed for at påvirke jobbet og opgaverne. Kunderne findes indenfor samfundskritisk infrastruktur, og spænder fra efterretning, politi og militær, til civile organisationer med strenge sikkerhedskrav, fx forsvarsindustri, energi, forsyning og finans.

For at få succes i stillingen har du erfaring med flere af følgende områder:

  • Serverhardware, herunder opdatering af UEFI og andet firmware.
  • Netværksarkitektur, herunder opsætning og fejlsøgning.
  • Installation og konfiguration af Linux, fx RedHat, Rocky, Ubuntu, SUSE.
  • Integration af Linux i Windows netværk.
  • Protokoller, herunder fejlsøgning, fx HTTP og ICAP, RDP og remote desk, DNS, SMTP, NTP m.v.
  • Samt evt. en række yderligere produkter; Apache NiFi, Linux firewalls, Windows firewalls, OPSWAT MetaDefender m.v.

Det betragtes som en fordel, hvis du har en aktiv sikkerhedsgodkendelse ved forsvar eller politi, og/eller har certificeringer indenfor Linux, netværk, ITIL, IT-sikkerhed, NIS2, ISO27001 el.lign.

Dine opgaver vil omfatte:

  • Design og demonstration af Cyber Defence-løsninger, og rådgivning af kunder.
  • Test, forberedelse og forsendelse af udstyr til kunder.
  • Installation og service af udstyr og programmel hos kunder i ind- og udland.
  • Træning af kunder og partnere, samt udarbejdelse af dokumentation og vejledning.
  • Support- og rådgivningsopgaver hos kunder, både remote (Service Desk) og on-site.
  • Bidrage til at effektivisere og skalere Service Delivery-området.

Hertil kommer projekter med test af Arbit’s programmel i samarbejde med udviklerne, samt udvikling og test af hardwareleverancer i samarbejde med underleverandører.

Du får oplæring i produkter og processer, samt de af ovenstående emner, du ikke allerede mestrer. Det er således vigtigt, at du er indstillet på at lære. Vi sætter stor pris på ansvarlighed, præcision og kvalitet i vores arbejde. Vi har stor respekt for hinanden, og vores arbejdsmiljøet er præget af en uformel omgangstone med plads til et godt grin og en del nørderi. Derudover har vi en række sociale aktiviteter; bordfodbold, DHL, årligt seminar på Bautahøj, sommerarrangement, julefrokost, fredagsbar om torsdagen, samt eget motionsrum med løbebånd.

Det er en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes til HEMMELIGT – hvis du ikke allerede er det. Du skal være indstillet på en del rejseaktivitet i ind- og udland – primært Europa, og behersker derfor engelsk til almindelig arbejdsbrug. Det er en fordel, hvis du også taler andre europæiske hovedsprog, især tysk.

Er jobbet lige noget for dig, så send et motiveret CV. Kontakt også gerne Ole, +45 2094 7074, eller Jeppe, +45 2929 3765.

Gem job

Arbit Cyber Defence Systems ApS

Arbejdssted

Hvidovre

Vigtige datoer

Indrykket:
4. april 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt