IT-ar­ki­tek­ter til Danmarks største uni­ver­si­tet


Har du lyst til at være med til at sætte retningen for den fortsatte digitalisering af Københavns Universitet?

Trives du med at være en del af en faglig stærk arkitektgruppe, som har kompetencer inden for alle arkitekturdisciplinerne?

Ønsker du et arbejde, hvor der er fokus på din faglige udvikling? Så har vi jobbet til dig i KU-IT, Københavns Universitets IT-afdeling, hvor vi lige nu leder efter en eller flere nye IT-arkitekter.

Hvad er KU-IT?

I KU-IT arbejder ca. 290 dygtige IT-kolleger med udvikling, vedligehold, support og drift af et stort antal IT-løsninger og den underliggende infrastruktur. Systemlandskabet er meget bredt, da det både skal understøtte et internationalt forskningsmiljø, undervisning, uddannelsesadministration og administration generelt. På KU anvendes mange forskellige teknologier, og der er stor interesse for at tage nye teknologier, herunder AI, i anvendelse.

Arkitektgruppen består af 12 medarbejdere med meget forskellige kompetencer. Vi arbejder med alle discipliner indenfor arkitektur: entreprise-, begrebs-, informations-, løsnings-, tekniskarkitektur og sikkerhed. Vi bistår forretningsenhederne med proces analyse mv., når de har behov for det.

Arkitekturgruppen understøtter, at der foretages strategiske valg af teknologier og centrale it-platforme, så der sikres en sammenhængende IT-arkitektur, samt at der arbejdes strategisk med at højne KU’s IT-sikkerhed.

Sådan ser din nye arbejdsdag ud

I arkitekturgruppen arbejder vi dels med udarbejdelse af ’retningslinjer’ eks. arkitekturprincipper, retningslinjer for anvendelse af cloud, retningslinjer for valg af platforme. Derudover arbejder vi med udarbejdelse af modeller eks. informationsmodel på det studieadministrative område.

Samtidig er vi tilknyttet konkrete projekter, hvor vi rådgiver, fungere som sparringspartner og sikre at gældende retningslinjer følges. Et eksempel på et konkret projekt er Nyt SIS (Studieadministrativt system), som er et fælles projekt på tværs af 7 universiteter i Danmark.

Dine erfaringer, kompetencer og interesser vil I høj grad være styrende for hvilke opgaver, du vil få ansvaret for og/eller blive inddraget i.

Uanset din baggrund så kommer du til at arbejde i et fagligt miljø, hvor tværgående samarbejde, sparring og udvikling bliver vægtet meget højt, og hvor alle bidrager til Københavns Universitets målsætning om at være et universitet i verdensklasse.

Hvad kommer du med?

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende for os. Måske er du nyuddannet, måske har du mange års erfaring indenfor IT. Det vigtigste for os er, at du har interesse for og kendskab til IT. Derudover har den ideelle kandidat:

  • Kendskab til FDA, Archimate og ToGAF.
  • Interesse for sikkerhed.
  • Gode kommunikative evner både mundtlig og skriftlig.
  • Gåpåmod og lyst til at tage ansvar.

Mangler du erfaring på nogle af områderne, sørger vi for at klæde dig på - både når du starter og løbende igennem din ansættelse.

Om KU-IT som arbejdsplads

KU-IT er en del af Københavns Universitet som har ca. 40.000 studerende og 10.000 ansatte.

KU-IT ligger på Søndre Campus på Amager - tæt på metro og med mulighed for gratis parkering.

KU-IT er en familievenlig arbejdsplads, og hvor kollegaskabet prioriteres højt - bl.a. via månedlig fredagsbar og en årlig musikfestival for alle ansatte og studerende.

Løn og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inklusiv frokost.

Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Prosa eller AC-overenskomst med indplacering som specialkonsulent eller chefkonsulent. Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Der tilbydes en attraktiv pensionsordning.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til jobbet eller om KU-IT, er du meget velkommen til at kontakte Sektionschef Anita Dalegaard tlf. 93 56 55 08 eller chefarkitekt Jan Danielsen på tlf. 30 50 62 08.

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning med CV og andre relevante dokumenter senest den 28. april 2024. Vi har primært fokus på dit CV, så hold derfor gerne ansøgningen på maks ½ A4-side. Vi forventer at afholde samtaler i uge 18 & 19. Ansættelse 1. juli 2024, eller snarest muligt.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

KU er I færd med at designe en ny fælles administrativ organisering på KU, som forventes at medføre ændringer indenfor det næste år til halvandet. Målet med den administrative reform er blandt andet at styrke det tværgående samarbejde, øge effektiviteten og sikre gode karriereveje for administrative medarbejdere på KU. Reformen vil indebære besparelser på administration. Du opfordres til at kontakte kontaktpersonen i opslaget, for at høre nærmere til sammenhængen mellem denne stilling og den administrative reform

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Gem job

Københavns Universitet

Arbejdssted

København K

Vigtige datoer

Indrykket:
25. april 2024
Ansøgningsfrist:
28. april 2024