Student Assistant, BC De­ve­l­op­ment i hummel IT


Er du i gang med en uddannelse inden for IT, og har du lyst til at tilegne dig praktisk erfaring fra en virksomhed i bragende udvikling? Så har du her muligheden for at blive en del af hummel IT.

Velkommen til

Hos hummel A/S er det vores passion at designe, levere og markedsføre sports- og sportsfashion-produkter. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

Vi vokser og har travlt, derfor har vi brug for en dygtig Student Assistant til at hjælpe med mindre udviklingsopgaver og test automatiseringer.

- Lars Schmidt Johansen, Team Lead BC Development

Som Student Assistant i hummel IT bliver du en del af vores BC Development team bestående af 8 personer, som er en del af en større IT-afdeling på 21 kollegaer.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder

Som Student Assistent vil du arbejde med udviklingsopgaver i Business Central (ERP) og testautomatisering. Vi forventer ikke at du har kendskab til Business Central i forvejen. Du vil få støtte fra vores erfarne team og mulighed for at styrke dine tekniske færdigheder.

Dine kompetencer

  • Du er studerende på en videregående uddannelse indenfor IT og systemudvikling.
  • Du er flydende i dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt.
  • Du er en teamplayer med et agilt mindset, som ikke er bange for at tage ansvar for egne opgaver.
  • Du arbejder struktureret og har et godt overblik, selv når det går stærkt.
  • Kendskab til Java er en stor fordel.
  • Erfaring i BC og programmer er ikke et krav.

Vi forventer, at du kan arbejde mellem 8-15 timer om ugen, men vi er også fleksible i forhold til, at der kan være perioder med færre og flere timer afhængig af ferie og eksamener.

Hos hummel

Hos hummel gør vi os umage for at være en god arbejdsplads. Vi har en åben, ærlig og god tone. Der er nærhed til ledelsen og gode muligheder for personlig udvikling. Vi spiller i angreb og går efter at vinde, men vi er også det hold, der har det sjovest.

Dit nye arbejdssted vil blive på vores hovedkontor i Aarhus C. Her arbejder vi til daglig tæt på 260 kollegaer, som alle er klar til at spille dig på holdet.

Vi tilbyder dig:

  • En god arbejdsplads, hvor udvikling og relationer er i fokus. Vi spiller på tværs i huset, og har en helt speciel stemning, hvor alle hilser på hinanden og har en god dialog.
  • En god kantineordning med lækker frokost og frugtordning.
  • En personaleforening “hummelbien”, som er med til at styrke sammenholdet med firmafester, julefrokost, udflugter, kulturelle aktiviteter osv.

Interesseret?

Der er ansøgningsfrist d. 12. maj 2024 melder den rigtige spiller sig til holdet før, så er vi klar til at rykke videre i processen. Det betyder, at stillingsopslaget i enkelte tilfælde vil blive fjernet før den annoncerede ansøgningsfrist.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning via nedenstående link før din studiemakker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Deadline: 12/05/2024

Kontaktperson

Lars Schmidt Johansen
Team Lead BC Development
+45 2175 8735
lasj@hummel.dk

Gem job