Stu­den­ter­med­hjæl­per til udvikling i et høj­tek­no­lo­gisk pro­duk­tions- og ud­vik­lings­mil­jø


Brænder du for at arbejde et sted, hvor den enkeltes indsats gør en forskel, og vil du gerne bidrage til den samlede succes? Er du kvalitetsbevidst, omhyggelig og dygtig til at samarbejde med dine kolleger – så er det måske dig, vi leder efter.

Velkommen til OFS

Hos OFS bliver vi hele tiden udfordret til at øge produktiviteten, automatisere flere processer og udvikle avancerede optiske fiberteknologier. Hos OFS arbejder vi i et uformelt og teknologisk innovativt miljø, hvor vi har fokus på forskning og udvikling, men også på at levere resultater til tiden. Hver dag stræber vi mod nye højder i et dynamisk miljø. Samtidig er der højt til loftet, og arbejdet er både givende og sjovt.

Dit nye spændende studiejob

Som studentermedhjælper bliver du en del af vores IT-afdeling, der arbejder med udvikling og integration af avancerede softwareapplikationer til vores produktionssystemer. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produktionssystemer og har, som en del af vores indførelse af Industri 4.0-teknologier, f.eks. indført artificial intelligence (AI) til kvalitetskontrol af vores produkter.

I forbindelse med videreudvikling af vores teknologiløsninger har vi brug for en studerende til at:

  • Assistere i at udbrede brug af Microsoft’s Copilot samt udvikle tilhørende PowerApps
  • Assistere i opbygning og test af automatiseringsløsninger

Du vil i arbejdet blive vejledt af en af vores softwareudviklere, som du vil arbejde tæt sammen med.

For den rette studerende tilbydes en interessant stilling i en absolut markedsførende virksomhed, hvor vi senere vil kunne tilbyde et praktikforløb, der kan benyttes til at konkretisere et eksamensprojekt hos OFS.

Hvem er du?

Vi leder efter en engageret og dygtig studerende, som brænder for softwareudvikling og Teknologi 4.0. Derudover forestiller vi os, at du:

  • Formentlig er i gang med en uddannelse som ingeniør eller datalog.
  • Gerne har kendskab til .NET, C#, og Oracle, da vi anvender disse som databasesystem. Kendskab til et eller flere af disse en fordel, men vi er også indstillet på at give dig den nødvendige træning i værktøjerne.
  • Har gode formidleevner og kan formidle dine løsninger til både teknisk personale og til kolleger, der ikke har en teknisk baggrund.
  • Er ansvarsbevidst samt fleksibel, har et godt overblik og er fuld af gåpåmod.
  • Formår at arbejde selvstændigt og at indgå i et team.
  • Behersker engelsk og dansk, skriftligt såvel som mundtligt.

Vi tilbyder

En dejlig arbejdsplads i et højteknologisk produktions- og udviklingsmiljø med gode kolleger og en grundig oplæring, så du hurtigt får succes og kan bidrage til teamet.

Arbejdstiden er fleksibel og kan indrettes, så det passer ind i dit studieforløb. I ferieperioder vil der kunne tilbydes fuldtidsarbejde.

Yderligere information & ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager for Technical Operations Automation Sten Andreasen på telefon 2019 7217.

Hvis du synes, at jobbet lyder som noget for dig, så vil vi glæde os til at høre fra dig. Send os din ansøgning, dit CV samt eksamensudskrift til hrofd@ofsoptics.com.


Om OFS

OFS-koncernen er en førende leverandør af optiske fiberbaserede løsninger på det globale marked med hovedkvarter i Atlanta, USA. OFS ejes af Furukawa Electric Co., som er en af Japans ledende virksomheder inden for kommunikationsudstyr og elektronik. OFS Fitel Denmark udvikler, fremstiller og sælger sine optiske fiberbaserede løsninger fra virksomheden i Brøndby med 200 medarbejdere. Løsningerne omfatter optiske fibre, fibersensorer, fiberlasere samt andre fiberkomponenter. Produkterne anvendes i brancher som telekom, medico, olie & gas, overvågning og til andre industrielle anvendelser. Eksportandelen er på mere end 95%.

Gem job

OFS Fitel Denmark ApS

Arbejdssted

Brøndby

Vigtige datoer

Indrykket:
15. april 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt