Senior PHP Udvikler med bredt ansvar


RISMA søger en PHP-udvikler der kan holde mange bolde i luften, både i PHP-kodebasen og i vedligehold af RISMAs over 50 Linux-servere hos flere forskellige cloud-udbydere.

Vær med i kernen af vores udviklingsteam!

Risma Systems A/S er en 10 år gammel SaaS-virksomhed med fortsatte vækst-ambitioner, og derfor udvider vi vores udviklingsafdeling, så vi kan forsætte udbygningen af vores suite af web-baserede løsninger. Rismas GRC-suite (Governance, Risk & Compliance) er rettet mod chefgangen hos vores kunder i hele Norden, som bruger produktet til at implementere compliance-projekter, styre persondata, IT-sikkerhed, hændelseshåndtering, risici, systemer, kontrakter og meget mere.

Med en introduktion på børsen for tre år siden, er vi i en fase hvor både produkt og processer omkring udvikling bliver konsolideret og yderligere professionaliseret.

Du vil blive del af et team af bestående af backend-udviklere, frontend-udviklere, applikationsdesignere, IT driftsfolk og ide-skabere.

Det er et krav at du kan PET eller FE sikkerhedsgodkendes.

Hvordan ser RISMA UD?

Vores techstack består af

  • PHP 8.1 backend
  • Relationelle databaser MySQL/MariaDB
  • Docker og docker-compose
  • Tailwind/VueJS frontend
  • Codeception test

Specifikt regner vi med at du som Senior PHP Udvikler bidrager til at sætte den teknologiske retning, og kommer med projekterfaring i størstedelen af det følgende:

  • PHP 8.1+
  • Udvikling af backends til REST services
  • Gerne erfaring med Eloquent fra Laravel
  • Linux systemadministration, opsætning af nye servere
  • Opgradering af vores kernekomponenter i Linux
  • Dansk og engelsk i skrift og i tale
  • Uddannelse som ingeniør, ba./cand. it, datalog eller tilsvarende IT-udviklingsbaggrund

Det er cool at gøre sig umage!

Udviklingsafdelingen arbejder efter Kanban principper, har daglige stand ups og releases hver anden uge. Men vigtigst arbejder vi selvstændigt med en tro på at man gør sig umage. Derfor søger vi en ny kollega som har lyst til at gøre en forskel, være en man kan stole på og som sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Det er udviklingsafdelingen der leverer produktet, og uden os ingen RISMA!

RISMA er en virksomhed i vækst, men stadig ikke større end at vi alle kender hinanden og du vil være en naturlig del af samtalen med både ledelsen samt kolleger fra andre afdelinger, om kundeønsker og design og udvikling af nye produkter.

Det kan godt være hyggeligt at være seriøs

Vores kunder er store virksomheder i hele norden, og vores arbejde betyder noget for dem. Det betyder dog ikke at vi ikke også hygger os. Frokost buffeten er et naturligt samlingspunkt, for ikke at tale om the-køkkenet hvor slik og kager på magisk vis opstår bag skabslågerne.

Har du lyst til en rolle, hvor du får ansvar, men også får mulighed for at selv forme jobbet og mener du har evnerne – så søg! Skriv til vores CIO Nicolai Ascanius (nas@rismasystems.com) hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tøv ikke! Vi kigger på ansøgninger løbende og tiltrædelse er snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 31-05-2024.

Gem job