Virtual Workplace Con­sul­tant, Pro­fes­sio­nal Services

Brænder du for Citrix og for den kreativitet det kan kræve at finde de gode løsningerne for kundernes udfordringer? Er du velbevandret i det virtuelle workplace-landskab og drømmer om at være en del af et af de stærkeste Citrix-teams i Europa, i en virksomhed der har høje internationale ambitioner for området? Så læs med her.

Velkommen til Virtual Workplace-teamet

Du bliver en del af et velfungerende konsulentteam, der tilsammen har mange års erfaring med virtuelle arbejdspladser. Det sociale fylder meget og den tekniske viden deles i samarbejdets ånd.

Virtual Workplace-teamet har travlt og søger en ny kollega til det voksende team. Vi er specialiseret i Citrix og arbejder også med AVD/virtual desktop, DaaS og Nerdio. Vores opgaver spænder bredt og omfatter alt fra analyse af kundens behov og forretningsmål, til implementering af skræddersyede løsninger.

Teamet ledes af Brian Sprogø, der selv er en garvet herre inden for området. Du kan læse mere om Brian her: https://www.linkedin.com/in/briansprogoe/

Teamet er en af vores konsulentteams, der hører under vores Professional Services, som i alt består af +60 konsulenter fordelt over det meste af landet.

Danoffice IT har i Danmark lokationer i Ballerup, Hinnerup og Svendborg. Vores konsulenter befinder sig hovedsageligt i Ballerup og Hinnerup, og du vil derfor være tilknyttet en af disse lokationer. I alt vil du blive en del af en virksomhed i vækst med mere end 300 nye kolleger, der alle glæder sig til at tage imod dig.

Din nye hverdag

Som konsulent i Virtual Workplace-teamet vil dine opgaver omfatte rådgivning og sparring med vores kunder for at sikre, at de altid modtager den bedste løsning. Du vil være med til at analysere kundernes behov, planlægge og implementere løsninger, samt sikre en optimal drift og vedligeholdelse af systemerne. Vi arbejder med både store og små kunder og er dedikerede til at levere høj kvalitet og værdi i alle vores projekter.

Team er sammensat af dedikerede fagfolk, der sætter samarbejde og faglig udvikling højt. Vi hjælper hinanden med at blive bedre og deler vores viden og erfaringer på tværs af Storebælt. Selvom vi arbejder virtuelt, prioriterer vi også at mødes fysisk og bruge tid sammen. Vi tilbyder et inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling.

Vi tilbyder spændende og til tider, super udfordrende projekter, et engageret team og gode udviklingsmuligheder. Hos os vil du få mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier inden for Citrix og cloud-løsninger og være en del af et miljø, hvor din indsats værdsættes og belønnes. Vi søger en passioneret konsulent, der brænder for at skabe værdi for vores kunder og trives i et dynamisk og udfordrende arbejdsmiljø.

Dine kvalifikationer for at lykkes

Du har et stort personligt drive og så ser du muligheder frem for begrænsninger. Du er nysgerrig, er lidt en tusindkunstner, og forstår at holde overblikket, når du skal fejlfinde og løse problemer.

Dine faglige kompetencer:

  • Teamplayer med lyst til at dele viden
  • Erfaring med Citrix-løsninger
  • Erfaring med, eller kendskab til, DaaS, AVD/Virtual Desktop og/eller Nerdio
  • Stærke analytiske og problemløsende evner
  • Gode kommunikationsevner og evnen til at agere som rådgiver for kunderne
  • Proaktiv og selvstændig arbejdsstil
  • Du har god erfaring med kunderådgivning i presales-situationer
  • Du har gode interpersonelle evner og kommunikative kompetencer, både skriftligt og mundtligt – og både på dansk og engelsk

Dine personlige kompetencer:

  • Du har let til smil og bidrager aktivt til den gode stemning både på kontoret og ved kundebesøg
  • Du er selvstændig med gode samarbejdsevner
  • Du er udadvendt, struktureret og kvalitetsbevidst

Vi tilbyder dig et positivt og inspirerende arbejdsmiljø i gode fysiske rammer

Du bliver en del af en spændende virksomhed i udvikling. Vi tilbyder et energisk, professionelt og positivt miljø med en rigtig god stemning. Du får en arbejdsplads i vækst og en arbejdskultur, hvor vi passer på hinanden. Herudover tilbyder vi:

  • En moderne og fleksibel arbejdsplads
  • Konkurrencedygtig pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Faglig udvikling som sikrer, at du altid er blandt de bedste inden for dit felt
  • Månedlig in-house fysioterapeut
  • Sociale klubber og velgørenhedsinitiativer
  • Frokostordning, ugentlig fælles morgenmad, samt fri frugt, snacks og drikkevarer

Er du den rette til jobbet?

Har du den rette personlighed, erfaring og klar til at prøve noget nyt? Så send os straks en ansøgning eller blot dit CV. Vi inviterer løbende til samtale, søg derfor gerne allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Brian Sprogø
Head of Virtual Workplace
+45 2118 0416
brs@danofficeit.com


Et globalt Powerhouse

Danoffice IT er leverandør af it-infrastruktur til offentlige og private organisationer i ind- og udland samt førende leverandør af it til IGO'er og NGO’er.

Vores forretningsområder tager udgangspunkt i den it-infrastruktur, jeres applikationer hviler på. Vi rådgiver ind og ud af skyen, leverer 100% brugerklare devices, samt forretningsunderstøttende solutions og services. Vi hjælper (jer) med at give brugerne tryg og sikker adgang til data, systemer og applikationer, så de kan arbejde smidigt og effektivt. Alt med et skarpt fokus på bæredygtighed.

Vi er +300 kolleger, fordelt på vores lokationer i Svendborg, Hinnerup og Ballerup samt Schweiz, USA, Kina, Indien og Singapore. Koncernen omsætter årligt for mere end 3 milliarder danske kroner.

Gem job