Netværks- og/eller fi­rewall­spe­ci­a­li­ster i PET

Vil du være med til at udvikle og drive et af landets mest moderne og sikre netværk? Kan du se dig selv arbejde for Danmarks sikkerhed? Vil du bruge dine kompetencer hvor de virkelig gør en forskel?

Som netværks- og/eller firewallspecialist i PET kommer du til at bidrage til vores mål om at skabe et IT-landskab, hvor data er omdrejningspunktet, og de bedste og mest moderne teknologier er midlet til at arbejde effektivt - og dermed være et skridt foran fjenden. Vi vokser og skal bruge flere dedikerede medarbejdere.

PET passer på Danmark, Rigsfællesskabet og danske interesser i udlandet. Det gælder når livvagterne skal beskytte VIP’er, når analytikerne arbejder med store datamængder og når Politiets Aktionsstyrke er på hemmelige operationer. Din rolle og det du kan, er også vigtigt.

Om jobbet

Du vil få en central rolle som netværks- og/eller firewallspecialist i sektionen Core Infrastruktur, som er en del af kernen i vores IT-organisation. Du kommer til at bidrage til PET’s IP-sikkerhed, og indgå i den gruppe, som arbejder med design, udvikling, implementering og administration af netværk og firewalls, samt en række andre særlige sikkerhedsløsninger på infrastrukturområdet.

Du får medansvar til at sætte retningen for flere af PET’s sikkerhedsplatforme. Vi kan love dig, at opgaverne er spændende og udfordrende. Kompleksiteten af løsningerne er høj og vi har et stort antal kritiske systemer, hvor den operative sikkerhed til enhver tid er udgangspunktet. Det er ikke løsninger og opgaver du støder på andre steder - men lad dig ikke skræmme, vi løser opgaverne sammen.

En medarbejder fortæller hvorfor han synes, at PET er en spændende arbejdsplads:

Man kan sige, at det er ikke mange gange i løbet af ens karriere, i hvert fald IT-mæssigt, at man får lov til at bygge noget op fra bunden, som jeg har fået lov til her. Så det har været helt vildt fedt. Og en virkelig stor læringsproces

Jonas, som er netværks- og firewallspecialist.

I rollen får du rig mulighed for at dele din viden på de områder, hvor du er stærkest, og suge til dig på de områder, hvor der stadig er noget at lære.

Fokus for os som team er, at sikre en effektiv og stabil drift af en moderne og solid infrastruktur. Ydermere har vi løbende afstemning af infrastrukturen i forhold til organisationens operative behov, så der skabes størst mulig værdi.

Om teamet og huset

Du bliver en del af et team af engagerede og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau. Vi er forskellige og der er plads til alle. Vores omgangstone er uformel med højt til loftet, og alle har indflydelse på deres egen arbejdsdag. Vi har et stærkt sammenhold, hvor vi deler både viden og udfordringer - Det tror vi på, at vi alle vokser af.

Når der skal planlægges og fordeles opgaver, er vi gode til at tage hensyn til alles familiære situationer og forpligtelser.

Du kommer til at arbejde i et unikt og spændende hus med mange forskellige og stærke fagligheder, som hver dag arbejder sammen om ét fælles mål. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. PET har som pejlemærke at udvikle og dygtiggøre både medarbejdere og ledere.

Dit arbejdssted bliver Klausdalsbrovej 1 i Søborg, tæt på offentlig transport. Vi har eget fitnesscenter og en aktiv personaleforening. Vi har ydermere fleksibel arbejdstid, betalt frokostpause og et godt fokus på work-life-balance.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund og dit erfaringsniveau er ikke altafgørende, men derimod at du er nysgerrig og har mod på at lære nyt og udvikle dig, ser vi som en afgørende faktor.

Vi planlægger opgaverne efter dine interesser og kompetencer. Der er både plads til at gå netværksvejen eller firewallvejen eller måske en kombination.

Derudover tænker vi at:

  • du ser dig selv som specialist, enten nu eller på sigt. Du er motiveret af at arbejde med moderne netværk og forskelligartede sikkerhedsløsninger – også nogle du aldrig har set før.
  • du kan begå dig på de gængse netværksplatforme, og kan scripte dig ud af trivielle opgaver. Dine nærmeste kolleger beskriver dig måske som faglig kompetent, dygtig eller talentfuld.
  • du er klar på at indgå i både drift- og udviklingsopgaver sammen med dine kolleger.
  • du kender til vigtigheden af dokumentation og er kvalitetsbevidst i dit arbejde. Du kan arbejde selvstændigt og trives i en hverdag med varierende opgaver.

Skulle du være nyuddannet eller måske interesseret i et sporskifte inden for IT, er vi også meget interesserede i at høre fra dig, så længe du ser ovenstående, som en spændende mulighed.

Ellers byder vi din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og hurtigt gennemskuer nyt, så falder du helt sikkert godt til hos os.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsesstart pr. 1. august 2024.

Vi søger medarbejdere til både fuldtidsstillinger, deltidsstillinger, tidsbegrænsede projekt-stillinger (1-2 år) og plustidsstillinger (op til 42 timer), så vi kan helt sikkert ramme dit ønske på dette område. Skriv i din ansøgning hvilken ansættelsesform du ønsker.

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt og ansøgning

Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte HR på mail: HR-rekruttering@politi.dk eller telefon +45 24621845.

Du kan også finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og om politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Vi forventer at påbegynde samtaler i uge 24, og afslutte processen inden udgangen af juni måned.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge én ansøgning og ét cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Når du søger en stilling hos PET, giver du samtidig lov til, at vi må indhente dit CPR-nummer via CPR-registeret med henblik på identifikation af dig i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Vi indhenter dit CPR-nummer med det formål, at vi sikkert kan fremsende relevante og nødvendige dokumenter til dig via Digital Post.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 29. maj 2024.


Som Danmarks efterretnings- og sikkerhedstjeneste er det PET’s opgave at forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Rigsfællesskabet eller mod danskere og danske interesser i udlandet. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Gem job