UI/UX Design stu­den­ter­med­hjæl­per søges til softwa­re­hus


Vil du være med til at designe fremtidens digitale platform? cBrain er en central spiller i offentlig digitalisering med F2-platformen og vi leverer forretningskritiske systemer, der understøtter arbejdet for mere end 20.000 brugere fordelt mellem størstedelen af landets ministerier og styrelser samt en række udenlandske myndigheder. Som en del af vores dygtige softwareudviklingsteams søger vi nu en UI/UX design studentermedhjælper til at sikre, at vi udvikler de bedste løsninger til vores kunder og brugere på tværs af alle vores systemer.

Hvem er du?

 • Du er i gang med din kandidat på en uddannelse inden for IT og design, fx en cand.it. eller en anden relevant digital designuddannelse.
 • Du kan nogle af følgende: Gennemføre brugerundersøgelser, udarbejde prototyper, forstå og understøtte design metodik, koordinere med interessenter både internt og eksternt, producere høj fidelitets designs og design artefakter.
 • Du er god til at sætte dig ind i brugsmæssige, forretningsmæssige og tekniske behov og begrænsninger.
 • Du er en ressource, som kan præsentere og argumentere for dine designvalg og kan indgå i sparring omkring store og små produkt beslutninger.
 • Du er god til at samarbejde i teams, og ser også dig selv som en ildsjæl, der kan arbejde selvstændigt og evner at drive forbedringer igennem.
 • Du har færdigheder i relevante designredskaber såsom Figma, Sketch, Adobe XD eller lignende samt kendskab til WCAG er en fordel.

Som studerende vil du indgå i vores UX-team, hvor du vil få mulighed for at prøve kræfter med alle aspekter af UI/UX designarbejde når vi udvikler på vores standardsystem F2 samt omkringliggende systemer.

Vi tilbyder dig

 • Et studiejob med fleksible arbejdstimer og stor frihed under ansvar.
 • Mulighed for at sætte dit præg på vores samlede F2-platform.
 • Indgå samarbejde med i vores UX-team.
 • Alsidige opgaver, hvor du vil kunne bringe forskellige dele af din uddannelse og kompetencer i spil.
 • En unik kultur, med højt til loftet og masser af sociale aktiviteter uden for arbejdet.
 • Inspirerende omgivelser i vores nye domicil Utzonhuset ved Kalkbrænderihavn.
 • Lækker mad serveret af vores dygtige kokke i vores egen Bistro.
 • Gode muligheder for fastansættelse efter færdiggjort uddannelse.

Kom godt fra start – også som studerende

I cBrain er det vigtigt, at du føler dig godt taget imod fra start. Efter et tilpasset introduktionsforløb til vores F2-platform, metode og processer samt vores værdier og kultur vil du opleve at cBrain er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og vi vægter vidensdeling og samarbejde på tværs af afdelinger højt.

Bliv en del af en faglig og social virksomhed i vækst

Hos cBrain er vi fælles om en passion for software. Vi mødes på tværs af organisationen og tror på, at det er vigtigt, at vi har det sjovt sammen, samtidig med at vi er både ambitiøse og professionelle. Det styrker samarbejdet og arbejdsglæden.

Af samme grund sætter vi også stor pris på vores kollegaer og en uformel kultur. Det viser sig bl.a. ved, at vi har et bredt udvalg af medarbejderdrevne aktiviteter, så som løbeklub, badmintonklub, vinklub, brætspilklub og meget mere.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål relateret til indholdet i stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Alan Dickerson via job@cbrain.com eller på tlf.: 7216 1811.

Er du interesseret så send ansøgning, CV, karakterer og portfolio hurtigst muligt til job@cbrain.com. Vi indkalder kandidater til samtale løbende.

Vi behandler kun direkte henvendelser, da vi ikke er interesserede i henvendelser fra rekrutteringsbureauer/recruitere.

Lidt om cBrain

Med standardsystemet F2, leverer cBrain på tværs af platforme fra Web og PC til iOS og Android. cBrain sætter innovation meget højt og har et miljø, hvor der er plads til (og brug for), at du tænker i kreative løsninger. Dette kan være ud fra et forretningsmæssigt, et brugergrænseflademæssigt eller et teknologisk synspunkt.

Den software du er med til at lave, vil gøre en væsentlig forskel.

Med vores F2 software hjælper vi offentlige myndigheder både i Danmark og internationalt med at skabe målbar effektivisering af forvaltningen gennem digitalisering af forretnings- og vidensprocesser. Derudover er vores F2 klima software med til at fremskynde processen fra politisk beslutning til handling for en grønnere omstilling.

cBrain er noteret på Nasdaq-OMX i København og placeret i Nordhavn med udsigt over Svanemøllehavnen og tæt på både Orientkaj Metro og Nordhavn Station og har i dag ca. 200 medarbejdere.

Gem job