Se­ni­o­r­ud­vik­ler til agilt ud­vik­lings­team – vær med til at skabe digital sam­men­hængs­kraft i Danmark


Forestil dig kombinationen af at udvikle store løsninger, der gør livet nemmere for tusindvis af borgere. Og på samme tid være en del af et mindre it-udviklings- og konsulenthus, hvor dine kolleger kun er et par skærme væk.

Omkring 80 % af de løsninger vi udvikler, er til det offentlige – og det er løsninger, der har stor betydning for de mennesker, der hver dag bruger dem. Så det er lidt unikt at være med til at udvikle løsninger, der ofte bruges af flere end 100.000 borgere om måneden, og vi kun er 36 medarbejdere.

- Peter, COO

Eksempler på løsninger – og et helt nyt projekt på vej

Du kommer til at dykke ned i såvel mindre som de helt store og komplekse løsninger – det kunne fx være: ”Socialt Frikort” – en webapplikation, der fungerer som digitalt frikort for udsatte borgere, ”Mit Sygefravær” – en løsning der bruges af alle kommuner, hvor sygemeldte borgere indberetter sygefravær eller en tredje.

Vi står nu over for et nyt projekt for en styrelse, og der er mulighed for, at du kan komme med helt fra opstartsfasen, hvor alle beslutninger om arkitektur og funktionalitet skal træffes sammen med kunden.

Sådan kan din hverdag komme til at se ud

Du indgår i vores DevOps-team og er til dagligt en del af et fast projektteam. Vi arbejder agilt og iterativt, så planlægning med kunder, demo’er og daily standups fylder naturligvis også i dagligdagen.

Programmeringsopgaverne er et mix af udvikling og videreudvikling. Og afhængig af din erfaring og interesse er vi netop ikke større, end at du kan påvirke dine opgaver i flere retninger. Det kunne fx være ved at:

 • støtte projektlederen og arkitekt i at træffe de rette teknologiske valg
 • være i dialog med kunden – og hjælpe kunden med at træffe de rigtige valg
 • Vejlede og sparre med kollegaer i projektteamet
 • sparre med forretningsanalytikerne om den samlede løsning.

Og det her er teknologistakken

Du kommer til at dykke ned i teknologier inden for fx micro frontends, micro services/minimal API, IaaS, PaaS, IaC, containerization, on-premise/cloud/hybrid hosting og meget andet.

Udgangspunktet er ofte på Microsofts teknologistak, men vi er på ingen måde religiøse og prøver gerne andre ting af. Brugergrænseflader (frontends), services (backends), integrationer og bagvedliggende forretningssystemer er også noget du vil arbejde med.

Lær os KC’ere (Knowledge Cubere) bedre at kende

Du mærker hurtigt, at vi er et mindre sted, hvor alle kender hinanden. Over frokosten vendes alt fra serier til alverdens fritidsinteresser. Socialt kan du være med i det omfang, du har lyst til – måske du vil vise os dine petanque-skills ved næste arrangement? Eller være med til at starte den bogklub op, vi gerne vil have gang i?

Fagligt vil vi også gerne slå et slag for, at vi har fokus på kontinuerlig sparring og feedback i form af løbende check-ins med din nærmeste leder og på løbende træning og certificering i relevante teknologier og metoder. Og så holder vi gerne oplæg for hinanden, hvor vi deler viden og drøfter spændende teknologiske muligheder og perspektiver.

Mød en KC’er? Læs interviewet med Martin (der også er senior developer).

Kan du se meningen i at arbejde med offentlig it?

Så har vi sådan set bare to krav til dig:

 • Du har en relevant videregående uddannelse (sikkert DTU, ITU eller KU).
 • Du har mindst 3-5 års erfaring.

Og du har enten via dit studie eller efterfølgende fået erfaring med/snuset til:

 • Microsoft .NET og C#
 • Angular, React og/eller Vue
 • ASP.NET Web API og/eller Node.js
 • Relationelle databaser (SQL) og/eller ikke-relationelle databaser (NoSQL)
 • JavaScript/TypeScript.

Tag fat i os hvis du har spørgsmål – ellers søg!

Er der noget du grubler over eller er nysgerrig på? Så ring endelig til COO Peter Wiwel på + 45 30 34 86 26.

Hvis du allerede tænker, at Knowledge Cube virker alletiders, og at jobbet lyder som netop det, du kigger efter, så send os motiveret ansøgning og CV til hr@knowledgecube.net. Vær opmærksom på, at vi indkalder løbende til samtale.

Gem job