Løs­nings­ar­ki­tekt med analytisk sans og stærke kom­mu­ni­ka­tions­ev­ner

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Er du dygtig til at håndtere komplekse forretningsbehov og omsætte dem til IT-løsninger? Så har vi en spændende stilling til dig i vores afdeling, Arkitektur og Solution Management, som Løsningsarkitekt.

Vi har et team og en arbejdsplads med en kultur, der gør, at man har lyst til at møde på arbejde hver dag. Selvfølgeligt taler vi meget arbejde i teamet, men der er også plads til at tale om Henriks katte, Jannes bil og Christians sommerhus. Danske Spil er en sjov arbejdsplads, hvor man godt kan mærke, at vi beskæftiger os med underholdning.

- Ida, Arkitekt

I teamet arbejder vi hele tiden på at videreudvikle os, så vi understøtter forretningen bedst muligt, og man har mulighed for at være med til at sætte sit eget præg på nye produkter og fundamentet, de bygger på.

– Henrik, Arkitekt

Velkommen til Arkitektur

Arkitektur er forankret i Danske Spils IT-afdeling, hvor du som løsningsarkitekt bliver en del af et lille men stærkt team bestående af fire andre arkitekter med en bred kontaktflade både internt og eksternt til vores mange leverandører. Et af dine ansvarsområder bliver at udarbejde løsningsdesigns, der tilgodeser forretningens ønsker og samtidigt passer ind i vores IT-landskab og IT-strategi. Derudover er en vigtig del af jobbet at bygge bro mellem forretningen, udviklingsteams og øvrige interessenter.

Lidt om dig, dit ansvar og dine opgaver.

Som løsningsarkitekt er du struktureret, analytisk og besidder stærke kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt. Du er god til at opbygge relationer både internt og eksternt, og du er i stand til hurtigt at tilegne dig nødvendig viden inden for dit ansvarsområde. Du er god til at sparre med dine kollegaer i teamet og bidrage til løsningsudviklingen i samarbejde med projektledere og forretningen.

Du er formentligt Datalog, Cand.it eller har en tilsvarende videregående uddannelse. Vi forventer, at du:

 • Har erfaring med specifikation og design af IT-systemer enten gennem studie eller tidligere arbejde
 • Behersker dansk og engelsk flydende både mundtligt og skriftligt
 • Er god til at kommunikere og opbygge netværk

Derudover er det en fordel, hvis du:

 • Har kendskab til Archimate-modellering
 • Har en grundlæggende forståelse for og/eller erfaring med systemudvikling
 • Har erfaring med udbud

Blandt dine konkrete arbejdsopgaver vil være:

 • Udarbejdelse af arkitekturløsningsdesign
 • Vedligeholdelse af dokumentation i EA-tool
 • Arkitekturlederskab i forbindelse med projekter og videreudvikling af kørende løsninger
 • Facilitering af dialog mellem IT-teams og forretning
 • At holde dig opdateret i forhold til markedstendenser, f.eks. AI
 • Gennemgang af eksisterende løsninger med henblik på at anbefale potentielle forbedringer
 • At sørge for at Danske Spils arkitekturprincipper overholdes både af interne udviklingsteams og eksterne leverandører

Vil du være med til at underholde danskerne?

Vi læser ansøgninger igennem løbende, men deadline for at søge er den 5. juni 2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Christian Blanco Hilm på chhi@danskespil.dk eller tlf. 30851758. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Mette Overgaard Holm på meho@danskespil.dk.


Til glæde og til gavn for hele Danmark

Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Danske Spil er ejet af den danske stat (81 %) samt de to store idrætsorganisationer, DGI (9,5 %) og DIF (9,5 %). Gennem årene har titusindvis af gode formål i dansk idræts-, kultur- og foreningsliv haft gavn af de milliarder af kroner, danskerne har bidraget med ved at spille hos Danske Spil. Hver en krone, vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. Enten i form af udlodningsmidlerne eller direkte i statskassen.

Danske Spils særlige historie, rammevilkår og konkurrence- og markedsposition stiller store og særlige krav til, at vi altid er ansvarlige, sætter markedsstandarder og er konkurrencedygtige. Samtidig skal Danske Spil være på forkant med trends og udviklingen i markedet samt kundernes ønsker og behov.

Hvert år spiller 1,9 millioner danskere hos os enten online eller via en af vores 3.800 forhandlere. I 2022 leverede vi 2,9 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 480 medarbejdere, der med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, for spil skal være ansvarlig underholdning.

Gem job