Erfaren IT-spe­ci­a­list til spændende stilling i Høje-Taastrup Kommune


Vil du bidrage til Høje-Taastrup Kommunes digitale udvikling? Drømmer du om at bruge dine kompetencer sammen med dygtige kollegaer? Vil du gøre en grundlæggende forskel i en kommune i kraftig udvikling? Så skal du endelig læse videre.

IT-driften er i kontinuerlig udvikling, og vi har flere store projekter

Vi har et konstant fokus på at flytte så mange af vores services ud i skyen som SaaS. Vores generelle IT-infrastruktur er ligeledes påbegyndt rejsen med migrering til Microsoft Azure Cloud Infrastructure services, hvor vi arbejder på modernisering af infrastrukturen og drive services højt i teknologi-stack’en.

Microsoft M365 er ligeledes et primært bruger-univers hos os, og vi arbejder løbende på at modernisere vores teknologiske arbejdsplads, herunder et stort fokus på Microsoft Intune, som en primær platform. Foruden en masse spændende projekter, har vi selvfølgeligt den daglige drift og support af kommunens mange tusinde IT-brugere, hvorfor der også vil være udfordrende opgaver, omkring bruger-support, system-konfigurationer og fejlfinding i hverdagen.

Hvis vi har trigget din interesse, og du kan sige ”det er noget, jeg har erfaring med”, så kom og bliv en del af vores IT-afdeling. Her vil du, sammen med øvrige kollegaer i IT-afdelingen, også have et tæt samarbejde med digitaliseringskonsulenter, systemkonsulenter og eksterne samarbejdspartnere.

Vi synes selv, vi er en attraktiv arbejdsplads, hvor vi tilbyder vores dygtige medarbejdere varierende opgaver og faglige udfordringer. Du bliver en del af en arbejdsplads med uformel omgangstone og flad beslutningsstruktur. Vi vil gerne bringe alles kompetencer i spil og motiveres af at sætte præg på vores fælles fremtid. Vi tilbyder god løn efter kompetencer og erfaringer samt en god pensionsordning. Vi har et godt udvalg af sundhedstilbud, en super velfungerende personaleforening og en god kantine. Vores arbejdsplads er på det nye og topmoderne rådhus, hvilket ligger meget tæt på Høje-Taastrup station med gode tog- og busforbindelser.

Hos os får du mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage og ikke mindst betalt frokostpause.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at understøtte medarbejdernes og borgernes IT-behov og dermed sikre en god implementering af nye systemer og services. Du vil sikre nødvendig vidensdeling og dokumentation mellem dine kollegaer og forretningen i øvrigt samt håndtere varierende support-opgaver, både fysisk og telefonisk. Dine arbejdsdage består af mange forskellige opgaver og er sjældent ens.

Du og dine kolleger er især fokuseret på at imødekomme kommunens digitale transformation, IT-sikkerhed og driftsstabilitet. Du vil indgå i de daglige bestræbelser på at hjælpe os videre i vores kontinuerlige udvikling.

Vi har brug for dig, der fagligt kan matche flere af ovenstående opgavebeskrivelser. Det er vigtigt for os, at du har kompetencer og erfaring, men vigtigst af alt en stor nysgerrighed og udviklingsparathed. Det vil ligeledes være et plus, hvis du har praktisk erfaring med flere af følgende:

 • Bruger-support
 • Erfaring med 2. og 3. level support
 • PC, iPad og Mobile support
 • Microsoft M365 Administration og services
 • ITIL og Compliance frameworks
 • Scripting (bash, PowerShell, andet?)
 • Microsoft endpoint protection – MS Defender
 • Microsoft servers drift og administration
 • Microsoft Azure Cloud infrastruktur services
 • Netværk, Switches og Firewall
 • IT- og informations-sikkerhed, herunder SIEM (Azure Sentinel)

Du er nysgerrig, serviceminded og en god kollega. Du er en god faglig rådgiver og andre siger om dig, at du er lyttende, åben og positiv af natur. Du holder fast i og tackler de udfordringer, du møder. Du er dygtig til at gennemskue komplekse forretnings- og it-tekniske problemstillinger. Herudover arbejder du struktureret, selvmotiverende og pragmatisk. Det er vigtigt for os, at du kan tale og skrive på både dansk og engelsk.

Ansøgningsfristen er mandag den 3. juni 2024

Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning allerede i dag. Jobbet er med tiltrædelse pr. 1. august 2024 eller snarest muligt efter aftale.

Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT-chef Carsten Danner på tlf. 25416781.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job