IT Supporter


Har du et stort servicegen og erfaring som IT Supporter? Så kom med på holdet og bliv en del af Eltronic Groups IT-afdeling!

Som IT Supporter hos Eltronic Group får du din daglige gang i en uformel og innovativ afdeling, der vægter åbenhed, ærlighed og frihed under ansvar meget højt.

Du kommer til at indgå i et team med 6 dygtige og hjælpsomme kollegaer, der sammen sørger for driften, koordinering og løsning af supportopgaverne for Eltronic Groups mere end 1600 medarbejdere fordelt på 9 selskaber. Fokus er på at sikre et effektivt og sikkert IT-miljø, som understøtter forretningens IT-strategi.

Du vil komme til at varetage 1st og 2nd level support af de forskellige løsninger i virksomheden og dens afdelinger, samt deltage i mindre IT projekter.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver bliver:

  • Support til virksomhedens medarbejdere.
  • Udrulning af PC’er.
  • Deltage i IT helpdesken.
  • Deltagende i vagtordning.
  • Fejlsøgning.

Stillingen refererer til IT Technical Manager i Eltronic Group og du får din daglige base på vores hovedkontor i Hedensted.

Faglige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en relevant IT-uddannelse som f.eks. IT Supporter eller datatekniker samt nogle års erfaring fra lignende stilling.

Du er nysgerrig og motiveret og er god til at kommunikere med mennesker på alle IT-niveauer. Du er lærenem og har let ved at sætte dig ind i nye produkter. Dertil har du gode dansk og engelsk kundskaber – både skriftligt og mundtligt.

Personlige kvalifikationer

Som person er du proaktiv, serviceminded og positiv. Du trives i en uformel organisation med højt aktivitetsniveau og godt humør – du er god til at sætte dig i brugerens sted og evner at formidle tekniske svar i et letforståeligt sprog og har stor interesse og lyst til at yde førsteklasses support til vores medarbejdere.

Dertil arbejder du struktureret og løsningsorienteret og er ikke bange for at kaste dig ud i nye spændende opgaver.

Vi tilbyder

En udfordrende og yderst interessant stilling i en afdeling med god stemning, fri tone og højt til loftet. Faglig stolthed, god work-life balance og brug af de nyeste teknologier er forankret i virksomheden.

Vi tilbyder derudover gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt samt løn efter kvalifikationer og en alsidig hverdag i samarbejde med dygtige teknikere, elektrikere, udviklere, ingeniører og meget andet.

Bliv en del af en global vidensvirksomhed

Eltronic Group er en videns- og ingeniørvirksomhed, som siden grundlæggelsen i år 2000 har været i konstant vækst.

Eltronic Group beskæftiger ca. 1600 dygtige og engagerede medarbejdere.

Klik her for at læse mere om Eltronic Group.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte IT Technical Manager Dan Hansen på telefon +45 26 46 35 55 eller mail deh@eltronic-group.com

Samtalerne vil blive afholdt løbende, da vi ønsker ansættelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige.

Frist: 14-06-2024.


Eltronic Group A/S ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Eltronic Group blev grundlagt i år 2000 som en ingeniør- og servicevirksomhed - i dag investerer vi i industrielle SMV'er med potentiale til at blive klassens bedste.

Vi investerer i industrielle SMV'er, der arbejder hen imod en bæredygtig fremtid og vores mission er at realisere forretningspotentialet i deres teknologiske innovationer. Vi søger at bringe vores virksomheder til det næste niveau af industrialisering gennem innovation og rentabel vækst.

Gem job

Eltronic Group A/S

Arbejdssted

Hedensted

Vigtige datoer

Indrykket:
14. maj 2024
Ansøgningsfrist:
14. juni 2024