Konsulent til or­ga­ni­sa­to­risk im­ple­men­te­ring af digitale løsninger


Som vores nye konsulent bliver du en del af området Digitalisering, og får primært ansvaret for at omsætte den digitale udvikling til brugeraccepterede digitale løsninger ude i forretningen.

Med bl.a. afsæt i Microsoft Dynamics 365 CE, styrker du forretningen digitalt. I rollen har du fokus på det gode samarbejde med forretningsområderne. Du kommer til at stå for projektledelsen af brugeroplevelsen på de digitalt udviklede forretningsløsninger, hvor du naturligt i det daglige vil have et tæt samarbejde med product ownere, scrum mastere og ikke mindst business ownere. Det er med afsæt i de agile principper, som vi tager seriøst og ønsker at arbejde ud fra.

Det er essentielt, at du er dygtig til at samarbejde og skabe relationer med mange forskellige faggrupper, ligesom kommunikation og formidling er stærke greb i din værktøjskasse.

Der er tale om en nyoprettet og spændende stilling, hvor du vil komme til at arbejde tæt sammen med mange interessenter på tværs af forretningen.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

 • Arbejde tæt sammen med forretningen for at forstå processer, mål og smertepunkter i forhold til udvikling af digitale løsninger
 • Deltage i digitale udviklingsforløb
 • Sikre forankringen af de digitale løsninger ude i forretningen
 • Projektledelse & forandringsledelse
 • Uddanne og træning af medarbejdere i digitale løsninger udviklet til forretningsområderne
 • Arbejde tæt sammen med de interne kunder og andre interessenter for at sikre en vellykket implementering og adoption af procesforbedringer i form af nye digitale løsninger

Du bruger dine samarbejdsevner til at skabe gode relationer til kolleger på alle niveauer i organisationen. Derudover udviser du handleevne, ansvarlighed og sørger for, at dine opgaver bliver løst med et tilfredsstillende resultat.

Som person er du initiativrig, proaktiv og serviceorienteret. Du er interesseret i at lære af både kunder og kolleger, og du tager ansvar for egen udvikling og resultater. Det skal være naturligt for dig at have kunderne og digitalisering med på rejsen i implementeringen af de digitale løsninger.

Vi forventer derudover, at:

 • Evner at italesætte transition fra as-is til to-be, og hvad det kalder på af forandringsledelse for at kunne understøtte forandringer som følge af digitalisering
 • Du kan forstå og formidle de sammenhænge og konsekvenser der er mellem forretningsprocesser, systemlandskab, konfiguration og integrationer
 • Du har et stort drive kombineret med en stærk evne til at eksekvere baseret på en dyb og oprigtig interesse og nysgerrighed for kunder og bruger behov
 • Du er proaktiv, initiativrig og tager ansvar for dine opgaver, så du sikrer, at deadlines bliver overholdt
 • Du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftlig, og har let ved at danne relationer i et bredt fagligt miljø

Det er en klar fordel, hvis du har indsigt/viden om digital udvikling, men det er ikke vigtigt om du er nyuddannet eller har mange års erfaring,Du skal have erfaring i at lede samarbejdsorienterede processer på flere organisatoriske niveauer, og du skal have lyst til at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel

Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 30. juni Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Emil Ziyanak på 27 95 43 17. Send din ansøgning ved at klikke på ”Ansøg” nederst.

Er jobbet ikke det rette match for dig?

Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke. Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.

Gem job