4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FOA
København V Se rejsetid

Forretningskonsulent til IT og digitalisering der gør en forskel

FOA søger en engageret forretningskonsulent, der vil være med til at drive den digitale udvikling af vores a-kasse og levere løsninger, der gør en forskel for medlemmerne.

Som IT-forretningskonsulent fungerer du som brobygger mellem forretning og IT, hvor du omsætter lovkrav og forretningens behov til udviklerne, der udvikler IT-løsningerne.

Akademikernes A-kasse
København V Se rejsetid

Juniorkonsulent (studerende) søges til servicedesign

Er du studerende og skarp til servicedesign? Og synes du, at det er interessant at arbejde med brugerinddragelse, herunder research, dataindsamling, analyse, brugerrejser m.m.? Så tilbyder vi en plads i et spændende team, der har fokus på at optimere og videreudvikle brugeroplevelsen i alle kontaktpunkter med medlemmerne.

Banedanmark
København V Se rejsetid

IT-projektleder til udvikling af IT-værktøjer

Har du erfaring med IT og projektledelse, og vil du være med til at drive nye it-løsninger, der støtter Banedanmarks Anlægsdivision?

I Banedanmark søger vi en IT-projektleder, der kan lede udviklingen af nye IT-værktøjer målrettet vores bygherreorganisation.

Immeo
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Studiejob i ambitiøst it-konsulenthus

Du bliver tilknyttet et af vores mange spændende projekter, og du kommer til at løse opgaver for vores kunder på lige fod med vores fuldtidskonsulenter. Opgaver, som du oftest først ville få lov til at prøve kræfter med som færdiguddannet. Og jo dygtigere du bliver, jo mere ansvar får du.