3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

3 jobannoncer

Billetkontoret A/S
Valby Se rejsetid

.NET Full Stack Developer

We are looking for a proactive software developer to join our team which supports and improves ecosystem of products enabling the largest consolidator within flight tickets in Denmark to continuously overcome challenges and grow year to year.

Udlændinge- og Integrationsministeriet
Valby Se rejsetid

Er du studerende med et skarpt øje for kommunikation, og vil du arbejde med den nationale indsats mod æresrelaterede konflikter?

Unge, der sendes på genopdragelsesrejse. Kvinder, som fastholdes i religiøse ægteskaber. Drenge og piger, der ikke deltager i ungdomslivet på gymnasiet af frygt for repressalier fra deres familie.

Det er blot nogle af de problemstillinger, du vil skulle bidrage til at arbejde med, hvis du bliver vores nye student i MÆRK.

Udlændinge- og Integrationsministeriet
Valby Se rejsetid

Forretningsudvikler med fokus på digitalisering og AI

Kontoret for Forretningsudvikling i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger en ny kollega, der kan spotte og analysere digitale muligheder, omsætte forretningens behov til kravspecifikationer og understøtte, at de nye løsninger kommer ud og leve i organisationen til gavn for vores brugere.