7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

iHeadHunt ApS søger for Ooono A/S
Valby Se rejsetid

iOS Developer

Drømmer du om et job, hvor dine kompetencer gør en forskel for hundredtusindvis af mennesker hver eneste dag? Så er det dig, vi skal snakke med! Hvis du kan lide at tage ansvar i processen fra idé til design, implementering og test, så er jobbet noget for dig. Og så skal du bare få sendt din ansøgning afsted i en fart!

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Valby Se rejsetid

Vil du gerne udvikle digital drift på et komplekst forretningsområde?

Vi har en hverdag præget af fokus på resultater på et højt fagligt niveau, et stort engagement, godt humør og en stærk holdånd. Vi sparrer med hinanden i et ligefremt sprog. Hos os kan du desuden være sikker på ledelsens kontinuerlige fokus på din faglige og personlige udvikling.

NEXT Uddannelse København
Valby Se rejsetid

Systemadministrator til IT Service på NEXT

Én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger lige nu en systemadministrator, der vil spille en vigtig rolle i vedligeholdelsen og udviklingen af IT Service på NEXT. Vi tilbyder et job i et dynamisk skolemiljø, der hele tiden udvikler sig, hvilket giver spændende it-faglige udfordringer.

Trafikselskabet Movia
Valby Se rejsetid

IT-projektleder til spændende fagligt fællesskab

Har du lyst til at præge IT og digitalisering i Danmarks største trafikselskab? Vil du gerne være en del af et spændende fagligt fællesskab, hvor vi har en masse forskellige og komplekse IT-projekter kørende? Så er du måske den IT-projektleder vi søger lige nu.

ORTEC Nordic A/S
Glostrup Se rejsetid

Implementation Consultant

Do you get a kick in translating customer needs into practical solutions? Going the extra mile to become a reliable and trustworthy sparring partner? Then we are looking for you.

ORTEC Nordic A/S
Glostrup Se rejsetid

Project/Delivery Manager

Do you get a kick from managing a quality delivery for customers with a team of professionals? Doing just that bit more to cement your role and relationship? Then we are looking for you.

Sahva A/S
Brøndby

Udvikler til Microsoft Power Apps

Drømmer du om et job med stor fleksibilitet og plads til nytænkning? Vil du bidrage til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer med forretningsrelevante Power Apps? Så læs med her!