4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ORTEC Nordic A/S
Glostrup Se rejsetid

Implementation Consultant

Do you get a kick out of translating customer needs into practical solutions? Do you go the extra mile to become a reliable and trustworthy sparring partner? Then we are looking for you! ORTEC Nordic is growing fast and now offering an exiting role as Implementation Consultant for our Workforce Optimization Solutions for our Swedish customers.

Børns Vilkår
Valby Se rejsetid

IT-Sikkerhedsspecialist og AI Prompt Engineer til Børns Vilkår

Vil du være med til den markante udvikling, som vi gennemgår i Børns Vilkår og inden for digitale initiativer og kunstig intelligens. Vi ønsker at udvide vores digitale projektgruppe med en kompetent IT-sikkerhedsekspert og en AI Prompt Engineer.

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)
Valby Se rejsetid

IT-udvikler

Vil du være med til at udvikle den bedste it-understøttelse til offentlige indkøbere i Danmark? Bliver du motiveret af at udvikle og vedligeholde it-løsninger, hvor du kommer til at arbejde med de nyeste cloudteknologier? Så er du måske det rigtige match?

Hejdoktor
København Ø eller remote Se rejsetid

Senior frontend-udvikler

Vil du være med til at udvikle moderne digitale sundhedsløsninger, der forbinder læger, sundhedspersonale og patienter online? Så kan du blive vores næste frontend-udvikler og få lov til at arbejde end-to-end med Hejdoktors løsninger.

Du vil blive en integreret del af et erfarent, internationalt udviklingsteam bestående af 10 dedikerede kollegaer.