8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

J. H. Schultz Information A/S
Valby Se rejsetid

Lead udvikler til content pipelines

Brænder du for at coache og løfte fagligheden i teamet? Er du erfaren og teknisk kompetent, og kan du udvise fagligt lederskab? Ønsker du samtidig at være med til at sikre grundlaget for, at vores digitale redaktioner kan levere værdi til kunderne? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

AKA-IT
Valby Se rejsetid

Ny kollega til Modulusdriftsteamet i AKA-IT

Vil du være med til at holde hjulene i gang og hjælpe andre til at yde deres bedste? Har du en praktisk og nysgerrig tilgang til it-opgaver? Vi søger en person, der sammen med 7 kolleger kan være med til den daglige drift af a-kassesystemet Modulus.

AKA-IT
Valby Se rejsetid

Specialist i it-infrastruktur søges til it-virksomhed med branchens bedste vilkår

Hvis du ønsker at arbejde i en mindre virksomhed med en stor grad af frihed og rigtig gode ansættelsesvilkår, har vi stillingen til dig. Vi søger en netværksspecialist til et velfungerende infrastrukturteam.

Kino.dk A/S
Valby Se rejsetid

IT Manager

Dine daglige arbejdsopgaver vil være projektledelse af udviklingsprojekter, opsætning og drift af vores digitale platforme og systemer, løbende kontakt med vores leverandører og kunder (primært biografer og billetsystemer), samt teknisk support af dine kollegaer i salg og redaktion.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?

Nordisk Film Distribution A/S
Valby Se rejsetid

Head of Product - Nordisk Film streaming tjenester

Som Head of Product er du den vigtige “mellemmand” mellem Consumer Channels forretningen og vores fulde set-up af tekniske vendors (udviklingsteams). Du sikrer, at forretningskritiske og prioriterede features leveres og møder forretningens forventninger og krav på tværs af hele Consumer Channels forretningen.

Trafikselskabet Movia
Valby Se rejsetid

IT-systemkoordinator til udvikling og drift af trafikinformations- og realtidssystemer

Trafikselskabet Movia søger en engageret og kompetent kollega, der kan indgå i vores IT-team med ansvar for Movias systemportefølje og IT-arkitektur. Som systemkoordinator bliver din vigtigste opgave at styre og videreudvikle flere af Movias trafiksystemer.

Cortex Consult A/S
Valby Se rejsetid

Kommerciel IT-projektleder med infrastrukturbaggrund

Vi har travlt og søger derfor en IT-projektleder med infrastrukturbaggrund og solide kompetencer indenfor dialog mellem kunden og egen organisation. Du bliver en del af vores konsulent organisation, der er et yderst velfungerende og professionelt team.