4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tecsys A/S
Glostrup Se rejsetid

IT-konsulent

Hos Tecsys har vi fart på og ingen dage ligner hinanden, men vi har det sjovt og vi hjælpes ad med at nå i mål. Vi mangler lige nu en IT-konsulent, med erfaring indenfor SQL, Powershell, rapportering, datacenter og netværk. Er det dig der har det? Så synes vi du skal læse videre her.

K.W. Bruun Import A/S
Glostrup Se rejsetid

IT Project Manager

Har du din IT-projektleder værktøjskasse i orden, og kunne du tænke dig at være aktiv drivkraft i digitalisering af bilbranchen, som er under kraftig forandring i disse år? Du får en central rolle i at drive processen fra idé til færdigt projekt, når forretningens ønsker og krav skal prioriteres og oversættes til konkrete tekniske IT-løsninger.

K.W. Bruun Import A/S
Glostrup Se rejsetid

Cloud Engineer

Trives du med at bevæge dig i spændfeltet mellem teknik og forretning, og vil du være med til at definere og implementere fremtidens tekniske platform til bilkøb? Så har du nu en sjælden mulighed for at blive Cloud Engineer i K.W. Bruun Koncernen.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.