5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ProCon Solution A/S
Glostrup Se rejsetid

IT Operations Specialist

Procon Solution udvikler forretningssystemer til den internationale rejsebranche. Til vores Ops-team søger vi lige nu en ny kollega, der med sin ekspertise er med til at sikre en effektiv drift af vores løsninger og vores egne IT-systemer.

Arbejdernes Landsbank
Glostrup Se rejsetid

Salesforce-udvikler eller -arkitekt

I Arbejdernes Landsbank er vi i gang med en omfattende digital Salesforce-rejse og som vores nye kollega, vil du blive en del af vores Customer Engagement Management-team i Forretningsudvikling, der i dag består af 10 energiske og topmotiverede Salesforce-administratorer og -udviklere.

Wizer A/S
Glostrup Se rejsetid

Fullstack udvikler

Vil du elske at arbejde med AI, Droner, QIS, egenudviklet løsninger, automatisering af processer, ressource styring i produktion? Kreativ og innovativ Fullstack udvikler søges til Danmarks måske mest spændende job lige nu.

Fiftytwo A/S
Glostrup Se rejsetid

Senior Software Developer

You and your team will deliver both smaller tasks with maintenance nature and big projects such as new features or integrations. The team is responsible for analyzing problems, defining scope, break down, implementing and testing the solutions.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.