4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S søger for Doms ApS
Glostrup Se rejsetid

Softwareudvikler – skriv koden til fremtidens embedded software

Kan du dit håndværk inden for programmering i C, Python og Node.js? Og kunne du tænke dig at få ansvar for vores Scrum-processer for et specialistteam af erfarne softwareudviklere?

Sentia Denmark A/S
Odense eller Glostrup Se rejsetid

Senior Infrastructure Engineer / VMware Specialist

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for teknologiske løsninger? Har du erfaring med større VmWare installationer? Kan du se dig selv i et miljø med professionelle kolleger der løfter i flok og er du en god teamplayer? Så har vi stillingen til dig!

K.W. Bruun & Co A/S
Glostrup Se rejsetid

We are looking for you our new IT Solutions Architect!

As one of our IT architects, you will work closely with the business, our team of developers and external partners in defining, designing, developing and delivering high-quality solutions and business value through innovative technology. You will key in setting the direction for our IT architecture and IT landscape in support of our strategy.

Sahva A/S
Brøndby

Udvikler til Microsoft Power Apps

Drømmer du om et job med stor fleksibilitet og plads til nytænkning? Vil du bidrage til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer med forretningsrelevante Power Apps? Så læs med her!