9 job matcher din søgning 9 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

Senior Java-udvikler til Danmarks største bilaktør

Som senior Java-udvikler vil du sammen med 38 kolleger i udviklingsafdelingen varetage udviklingen af Autocore-portalen. I det daglige vil dit primære samarbejde være med kolleger i et scrum-team, men du vil også samarbejde med kolleger og andre teams i og udenfor Semler IT.

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

Microsoft D365 Finance and Operation systemkonsulent

Vi søger en engageret systemkonsulent med brede kompetencer og et stærkt service-mindset, til at være en del af Semler IT. Du vil komme til at indgå i et team bestående af systemkonsulenter, 2nd level og solution manager, hvor der er højt til loftet, plads til mangfoldighed og hvor vi, med glimt i øjet, hjælper hinanden.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Teamleder til QA Services i Danske Spil

Drømmer du om et lederjob, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du erfaring indenfor ledelse, og finder du kvalitetssikring af komplekse it-løsninger spændende og udfordrende? Så har vi en spændende stilling til dig som Teamleder i QA Services.

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

IT-supporter med fokus på Microsoftplatformen til Semler IT

Er du en passioneret og smilende IT-supporter med erfaring indenfor Microsofts platform? Og brænder du for at levere kundeservice på højeste niveau? Så er det netop dig vi leder efter!

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

Power Platform Architect/Developer til Semler IT

Kan du designe og udvikle low-code IT-løsninger? Har du erfaring med Power Apps, Power Automate og D365? Motiveres du af at arbejde i korte sprints i tæt samarbejde med et team? Og kan du kommunikere og samarbejde med både forretning og IT? Så er du lige den profil vi leder efter til vores afdeling for proces og automatiseringer.

Volkswagen Financial Services
Brøndby Se rejsetid

IT-konsulent til Volkswagen Semler Finans Danmark A/S

Vil du være med til at sætte dit præg på vores IT-afdeling og bidrage med din løsningsorienterede og kundemindede tilgang i et ambitiøst finansierings- og leasingselskab? Kunne du tænke dig at arbejde med opgaver inden for IT Governance, Risk og Compliance samt kvalitetssikring? Så er du måske vores nye kollega!

AK Techotel A/S
Brøndby Se rejsetid

Systemadministrator/Systemarkitekt med motiverende ledelsesstil

Jobbet går ud på, i samarbejde med resten af teamet, at vedligeholde, optimere og udvide vores nuværende hybrid hostingcenter og cloud-løsning, og yde driftsupport til vores kunder, samt samarbejde med dine kolleger i IT-afdelingen i Sverige og tilsvarende roller i Norge og Irland.

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

Data Engineer Specialist til Semler Gruppen

Danmarks største bilimportør Semler er godt i gang med at bygge fremtidens dataplatform. Til dette mangler vi endnu en specialist, som brænder for at skabe fremtidens dataplatform til at understøtte faktabaseret beslutningstagen. Hos Semler får du mulighed for at være en del af den største digitaliseringsrejse i den danske bilbranche.

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

Studentermedhjælper til Semler IT - Proces og Automatisering

Er du en smilende og passioneret studerende med en bred IT-forståelse? Brænder du for at udvikle dine tekniske færdigheder? Og har du interesse for at arbejde med Microsoft Power Platformen? Så er det netop dig vi leder efter!