4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Patent- og Varemærkestyrelsen
Taastrup Se rejsetid

Erfaren full stack-udvikler til Patent- og Varemærkestyrelsen

Brænder du for at gøre en forskel, og vil du gerne bidrage til Patent- og Varemærkestyrelsens digitale transformation, så har du mulighed for at blive vores nye udvikler.

NOVAX A/S
Taastrup eller Lystrup Se rejsetid

Arkiveringskonsulent

Er databaser, registre og kvalitetssikring lige dig og motiveres du af at optimere og automatisere standardprocesser, så manuelle arbejdsgange minimeres? Har du lyst til at være en del af vores team, der er kendetegnet af stor ansvarsfølelse, energi, fællesskab og et større formål? Så er jobbet som arkiveringskonsulent måske noget for dig.

Rackhosting ApS
Taastrup Se rejsetid

Senior Systemadministrator til virksomhed i vækst

Vi betjener i dag flere hundrede erhvervskunder, på vores centrale VMware Cluster eller kundernes egne private VMware clouds. Vi har p.t. brug for 1 kandidat til drift af vores VMware platform, netværk og infrastruktur i samarbejde med det øvrige driftsteam.

Bloom recruiting on behalf of MindFuture
Taastrup Se rejsetid

Talented AI/ML Software Engineer

Our client MindFuture is busy building innovative projects and we are looking for an experienced engineer with strong skills in Machine Learning and Artificial Intelligence. You will also take care of the architecture/design of software, development and you will ensure that the product quality meets the needs of their projects.