4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hvidovre Kommune
Hvidovre Se rejsetid

Ny DPO: Vi udvider teamet af Databeskyttelsesrådgivere for 12 storkøbenhavnske kommuner

Hvordan kan kommunerne tage vare på borgernes data og samtidig drive en effektiv offentlig virksomhed? Hvordan rådgiver og formidler man viden om komplekse spørgsmål inden for databeskyttelse til kollegaer? Er du også optaget af disse spørgsmål, så søg jobbet som DPO hos de 12 kommuner i Den Storkøbenhavnske Digitaliseringsforening (DSD).

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Lead app-udvikler til Android – gør en forskel for Politiets arbejde i felten

Som Lead Android-udvikler har du ansvar for kvaliteten af den udviklede kode. Du kommer du til at arbejde i et SCRUM team, som i tæt samarbejde med forretningsanalytikere, testere og brugere, udvikler mobile løsninger, der kan effektivisere politiets opgavevaretagelse i felten.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

SAP HR applikationskonsulent til IT drift af politiets administrative applikationer for arbejdsområdet

Drift, udvikling og vedligeholdelse af politiets applikationer er af stor betydning for udførelsen af alle vores samfundsmæssige opgaver. Du gør en forskel for hver eneste medarbejder i politiet, når du sikrer, at deres arbejdsredskaber fungerer og bedst muligt understøtter deres arbejde.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Klient-specialist til Rigspolitiets Koncern IT

Vi søger dig, som er teknologisk velfunderet i udrulning af software og vedligeholdelse af klienter. Kan du se dig selv understøtte politiets arbejde ved at finde løsninger til politiets klienter og servere, der både sikrer stabil drift, tilgodeser vores brugere og samtidig har en høj grad af sikkerhed? Så hører vi gerne fra dig.