6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

6 jobannoncer

Politi
Hvidovre Se rejsetid

Bliv vores næste Microsoft infrastruktur-specialist hos Rigspolitiet

Er du klar til at tage ansvar for at sikre, at vores politibetjente har adgang til pålidelige og hurtige IT-systemer? Har du mod på at arbejde med komplekse IT-løsninger, der spiller en kritisk rolle i samfundets sikkerhed? Så er stillingen som Microsoft Infrastruktur Specialist hos Rigspolitiet noget for dig.

Politi
Hvidovre Se rejsetid

Kubernetes-specialister til fremtidens politi-IT

Rigspolitiet søger både nyuddannede og erfarne Kubernetes-specialister, der vil bidrage til driften og udviklingen af vigtige samfundsfunktioner. Du får mulighed for at arbejde med ny banebrydende teknologi og medvirke til designet i nye projekter. Der sparres med kollegaer og leverandører til både store og mindre projekter.

Politi
Hvidovre Se rejsetid

Sikkerhedsarkitekter til Rigspolitiet

Vil du være med til at udvikle politiets it-sikkerhed, så den er et sikkert fundament for de mange nye løsninger, vi implementerer nu og i fremtiden?

Jobbet kræver, at du ved en masse om it-sikkerhed, at du kan formidle din viden, og at du kan indgå i tætte og konstruktive samarbejder med kollegaer på tværs af organisationen.

Politi
Hvidovre Se rejsetid

Senior it-sikkerhedsspecialist til Rigspolitiets cyber- og informationssikkerhed

Er du skarp til at lave præcise forespørgsler i forskellige Query Languages mod store mængder logdata, så du kan sige, at du med sikkerhed har fundet den rigtige nål i høstakken? Kan du visualisere din søgen i form af dashboards og rapporter?

Vi søger en it-sikkerhedsspecialist til Rigspolitiets sektion for sikkerhedsovervågning og -tilsyn.

Politi
Hvidovre Se rejsetid

Er du Rigspolitiets nye VMware-specialist?

Er du en erfaren VMware-specialist, der trives med alsidige opgaver? Og kunne du tænke dig at bidrage til en stabil og sikker IT-infrastruktur for politiet?

Som Rigspolitiets nye VMware-specialist får du en central rolle i at sikre stabil og sikker drift af politiets it-systemer, der er afgørende for landets sikkerhed.

Bloom recruiting on behalf of Arbit Cyber Defence Systems ApS
Hvidovre Se rejsetid

Software QA Engineer

Our client Arbit Cyber Defence Systems is in rapid growth, and we are now looking for a skilled and self-driven software QA Engineer to join their R&D team. The ideal candidate will have a strong interest in both manual and automated software testing, with an eye for detail and a passion for ensuring the highest standards of quality.