5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

IT-konsulent med flair for teknik, styring og samarbejde til Rigspolitiets Koncern IT

Har du lyst til at være en af nøglemedarbejderne indenfor styring og forvaltning af it-systemer, der har betydning for udførelsen af politiets samfundsmæssige opgaver? Så er du måske den it-generalist, vi søger.

TP Aerospace Solutions ApS
Hvidovre Se rejsetid

BI developer

Are you looking for new challenges where you can help drive digitalization efforts and develop your career within a global growth company? Then you are in luck, because we are looking for a BI talent to help us implement the right solutions in our global organization!

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Engageret applikationsspecialist til udvikling og drift af Polsas

Drift, udvikling og vedligeholdelse af politiets operative it-systemer har stor betydning for udførelsen af politiets samfundsmæssige opgaver. Du gør en forskel for hver eneste medarbejder i politiet, når du medvirker til at sikre, at it-redskaberne fungerer og bedst muligt understøtter politiets arbejde.

Jobindex A/S søger for Santander Consumer Bank
Hvidovre Se rejsetid

Scrum Master til Europas største bank

Vil du være med til at drive vores agile arbejde fremad og skabe forandringer, der har betydning for både dit team og forretningen? Grib muligheden og arbejd med de førende PaaS-teknologier i vores IT-afdeling, hvor vi lige nu søger hele 2 nye Scrum Masters grundet kraftig vækst.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Driftsansvarlig for politiets ”Alarmcentral 112-system”

Har du lyst til at gøre en forskel, så dansk politi kan løse deres kerneopgave? Du kan komme til at spille en central rolle i anskaffelsen og implementeringen af Danmarks næste 112-system. Du bliver en del af et hold, der arbejder dedikeret med at sikre en effektiv forvaltning af vores nuværende 112-system.