5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sentia Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Service Delivery Manager

Er du i stand til at yde verdens bedste service og mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og kundesupport i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger? Sætter du en ære i at yde professionel service i en organisation, hvor vi tænker og arbejder med og for kunder. Så har vi stillingen til dig!

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus og Odense Se rejsetid

Modern Workplace Engineer

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Brænder du for alle Cloud-ting og har erfaring med at arbejde med M365-platformsteknologier? Kan du lide at implementere løsninger og yde rådgivning til kunder? Så har vi stillingen til dig!

Twins Consulting ApS søger for ADDvision a/s
Herlev Se rejsetid

IT-projektkoordinator med et stort overblik

Har du evnen til at bevare overblikket og håndtere mange opgaver på en gang? Formår du at give kunderne tryghed og orientere dem igennem hele processen? Er du kollegaen, som resten af teamet kan regne med og støtte sig til – og kommer du i mål med dine opgaver? Så er det formentlig dig, vi leder efter.

Sentia Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Datacenter Engineer

Vil du være en del af en spændende digital rejse? Har du erfaring med Datacentre og vedligeholdelse af hardware? Kan du se dig selv indgå i et team af dygtige kollegaer og trives du med at arbejde struktureret både i Datacentre og systemer? Så har vi stillingen til dig!

Sentia Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Internal IT Engineer

Er du klar til at gå en spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for innovation teknologiske løsninger? Leverer du ”best in class” IT-support til dine kolleger? Så har vi stillingen til dig!