22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

SDC søger analytisk forretningsudvikler

Med solid forståelse for den IT tekniske brugeroplevelsen skal du være med til at modellere processer og optimere workflows relateret til investering.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Serviceminded og løsningsorienteret it-supportere til Statens It’s Onsite Support

Til vores kompetente og servicemindede hold af medarbejdere i vores Onsite team søger vi nye kollegaer. Du skal have lyst og evner til at være med til at gøre en forskel for vores ca. 35.000 brugere ved at levere en professionel, kompetent og serviceminded it-support.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Skarp pensions Business Developer til Pension & Investment Maintenance team

Om din baggrund er fra en kundevendt stilling som pensionsrådgiver eller om du har varetaget opgaver i en middle-/backoffice-funktion, er ikke det afgørende kort. Det vi leder efter, er en frisk kollega med et godt fagligt fundament og erfaring fra pensionsbranchen.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Datamodellør i Enterprise Datawarehouse teamet

Dataingeniør, Dataarkitekt, Datamodellør, BI-udvikler… Kært barn har mange navne, så lad os tale om titlen, når vi mødes til en samtale. Vigtigt er, at du kan få data til at makke ret, både på felt- og på nøgleniveau. Der er tale om en nyoprettet stilling, som kan skræddersys præcis til dig.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Tech savvy Finance Business Partner

Do you want to join a leading fintech company? This is your chance to join a highly professional work environment at SDC and get closer to the backbone of one of the most successful core banking platforms in the Nordic region.

Statens IT
Ballerup, Aarhus eller Sønderborg Se rejsetid

Netværksspecialist med gåpåmod og godt humør

Trives du i en omskiftelig hverdag, og har du erfaring med etablering og drift af LAN og Wifi netværk? Så kan du meget vel være vores kommende kollega. Statens It er i hastig vækst, og vi søger derfor passionerede LAN og Wifi specialister til vores drifts- og projektteams i enten Ballerup, Aarhus eller Sønderborg.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Seniorudvikler til Adoxa - vores GDPR compliance-software

Formpipe ønsker at skabe fremtidens digitale samfund med mennesket i centrum. Vi udvikler blå-briller-og-blød-hat-software, som bekæmper risikoen for at vi oplever store persondatalæk i Danmark. Hvis du vil være med til at gøre dig selv og alle dine medborgere en kæmpe tjeneste, så læs trygt videre.

iHeadHunt ApS recruiting on behalf of Jabra
Ballerup Se rejsetid

Technical Product Owner

Do you have the ability to understand requirements from the organization, make alignment across all functions and to facilitate solutions? Then come join us at GN Audio - we are on a strong growth journey and need talented colleagues to help support and drive this journey to continue being on the absolute technological forefront of our industry.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

It-konsulent til aflevering

Vi søger en dygtig og vedholdende it-konsulent som har sans for (og lyst til) dataanalyse, konvertering, test og kundedialog med henblik på at lave arkivafleveringer til Rigsarkivet eller andre lokale arkiver.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Afdelingsleder til Middleware Services

Vi har i SDC stor succes med at være en full-service leverandør af IT-services for en lang række pengeinstitutter i Norden. Vi har potentialet og engagementet til at hæve barren yderligere.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Dygtige it-konsulenter til netværksdrift – Vær med til at sikre Udenrigsministeriet it-drift i verdensklasse

Udenrigsministeriets it-drift og -service er på vej til Statens It. Til at løfte opgaverne og understøtte ministeriets it-drift søger vi lige nu et antal dygtige specialister, der skal hjælpe til med at indfri målet om at give Udenrigsministeriet it i verdensklasse.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Dygtige it-konsulenter til serverdrift – Vær med til at sikre Udenrigsministeriet it-drift er i verdensklasse

Vi søger it-konsulenter, der sammen med dygtige og entusiastiske kolleger kan varetage drift af servere for vores mange kunder – herunder Udenrigsministeriet.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Dygtige it-konsulenter til brugeradministration – Vær med til at sikre at Udenrigsministeriets it-drift er i verdensklasse

Udenrigsministeriets it-drift og -service er på vej til Statens It. Til at løfte opgaverne og understøtte ministeriets it-drift søger vi lige nu dygtige specialister, der skal hjælpe med at indfri målet om at give Udenrigsministeriet it i verdensklasse.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Dygtige it-supportere – Vær med til at sikre at Udenrigsministeriets it-drift er i verdensklasse

Vi søger it-supportere, der vil yde en førsteklasses support til medarbejderne i Udenrigsministeriet og ansatte i staten i øvrigt. Som it-supporter hos Statens It’s servicedesk bliver du en del af et stærkt hold på 85 dygtige og hjælpsomme kolleger, der er fordelt på fire teams.

KMD A/S
Odense eller Ballerup Se rejsetid

Sustainability Sales Specialist til KMD EnergyKey

Er du en stærk salgs- og kundeprofil, og brænder du for energiområdet? Så er du måske vores nye domænefaglige Sales Specialist! Vi søger en ambitiøs salgs- og kundeprofil, som skal videreudvikle vores eksisterende kunder inden for energistyring, bidrage til høj kundetilfredshed samt sælge løsninger til nye kunder.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Completely Hooked by Project Management - come join our agile journey

For nogle er projektledelse en livsstil. Det mister aldrig charmen, for hvert nyt projekt byder på fokus, facilitering, gruppedynamikker, forandringsledelse og kommunikation. What’s not to like. Kompleksitet og tidshorisont kan der også skrues på, så der er noget for enhver smag.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Studentermedhjælper til systemrevisionen

Vi har rygende travlt, arbejder tæt med forretningen og har en sjov hverdag – og vi vil have dig med. Hos SDC kommer du ind i en stærkt innovativ virksomhed, som lever i spændingsfeltet mellem bankverdenen og it.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

SCRUM Master med interesse for budget- og opgavestyring

Vil du være med til at styre design, udvikling og support af den Microsoft C# .NET-platform som understøtter vores vigtigste banksystem, så kan du blive en central person i dette område af virksomheden og én af nøglerne til vores fortsatte succes og udvikling?

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Transition Manager, der vil styrke driftsstabilitet og informationssikkerhed i staten gennem konsolidering i Statens It

Vil du bidrage til at konsolidere den statslige it-drift ved at sikre nye kunder en succesfuld transition af it-drift til Statens It? Som Transition Manager i Center for Analyse og Transition har du ansvaret for relationen til den nye kunde, det vil sige alle kunderelaterede aktiviteter og kommunikation gennem transitionsforløbet.

Thales Rcs Denmark ApS
Ballerup Se rejsetid

Incident and Problem Manager

Brænder du for at fixe ting, der ikke virker? Er du kreativ og løsningsorienteret? Så er du måske vores nye kollega, da vores Incident & Problem Manager leder efter en ny makker.

iHeadHunt ApS recruiting on behalf of Jabra
Aalborg or Ballerup Se rejsetid

Embedded Android Software Developer

Are you an Embedded Software Developer, who is passionate about Android Systems and wants a cross-functional role? Would you like to become a part of a video and audio solutions team, which is responsible for the complete lifecycle of Jabra collaboration devices in the Jabra PanaCast series in a cutting-edge company?

Sahva A/S
Brøndby

Udvikler til Microsoft Power Apps

Drømmer du om et job med stor fleksibilitet og plads til nytænkning? Vil du bidrage til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer med forretningsrelevante Power Apps? Så læs med her!