24 job matcher din søgning 24 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Build- & configuration manager

Du har rig mulighed for selv at sætte dit præg på stillingen som build- & configuration manager på Acadre. Du skal skabe en effektiv og automatiseret håndtering af udrulning -og konfigurationsændringer af software på en sikker og struktureret måde.Vi bruger Azure Devops til Build og Release processen.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Erfaren og initiativrig AD-profil til Statens It’s Team Identity & Access Management

Vil du være en af vores nøgleressourcer, der skal være med til at udvikle vores Active Directory og kommende IDM system, som begge er blandt Danmarks største? Og vil du være med til at løfte nogle af vores mange spændende infrastrukturprojekter? Så er du måske vores nye kollega i Statens It’s Team Identity & Access Management.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

SAP GRC Consultant

Er du optaget af GRC (governance, risk, and compliance) som faglig disciplin? Motiveres du af at skabe reel værdi hos spændende kunder? Så er du måske vores nye SAP GRC-konsulent.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

IT Architect

Har du lyst til at bruge dit talent og din erfaring med it-arkitektur til at designe næste generation af løsninger inden for Human Capital Management (HCM)? Vil du bidrage til at løse KMDs kunders behov for en sikker og stabil leverance fra KMD? Vil du være med til at hjælpe dem, der hjælper os alle? Så er dette et job for dig!

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

DevOps engineer

Vil du være en del Adoxa produkt-teamet, og arbejde helt tæt sammen med udviklere, arkitekter, sælgere og produktledelse? Teamet varetager alle aspekter af produktet, fra idé til support. Er du en teknisk dygtig DevOps engineer eller softwareudvikler og har du lyst til at arbejde med vores markedsførende data- og filanalyseprodukt Adoxa?

Formpipe Software A/S
Copenhagen Se rejsetid

Teknisk konsulent/technical consultant

We are seeking a Technical Consultant who will be able to scope and implement document management projects for our Dynamics ISV solutions.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Softwareudvikler (DevOps) – gerne nyuddannet

Brænder du efter at komme ud og få hænderne på tasterne og gøre en forskel for dine kunder – så skal du til Formpipe! Har du afsluttet en it-uddannelse (det kunne være datamatiker, bachelor i it-science, it-ingeniør - men også andet) og har du ambitioner om at komme i gang med en karriere i krydsfeltet mellem udvikling og forretning?

KMD A/S
Ballerup, Aalborg og Aarhus Se rejsetid

Support Consultant

KMD er en af de førende leverandører af integrationsløsninger på det danske marked og vi udvider løbende. Så brænder du for at levere de bedste integrationsløsninger til vores kunder, og har du erfaring med support og drift af integrationer, kan du meget vel være den, vi søger!

TEC – Technical Education Copenhagen
Ballerup Se rejsetid

IT-medarbejder til ansvarsfuldt job med fokus på netværk og undervisning

TEC - Technical Education Copenhagen søger en specialist til at uddanne fremtidens IT-professionelle. Du skal kunne lide at udfordre og udvikle dig selv inden for dit fagområde, og du skal trives i et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job i en organisation med en høj grad af frihed under ansvar.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

It-konsulent med fokus på arkivaflevering

Vil du være med til at dokumentere og bevare kommunernes arbejde for eftertiden? Vi søger en dygtig og vedholdende it-konsulent som har sans for (og lyst til) dataanalyse, konvertering, test og kundedialog med henblik på at lave arkivafleveringer til Rigsarkivet eller andre lokale arkiver.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Ballerup

Category Manager til Forsvarets IT-Kategorier

Kunne du tænke dig, at være Category Manager inden for landets mest interessante IT-kategorier? Vil du være med til at styrke det danske Forsvar gennem gode aftaler på både civilt og militært IT til vores soldater? Så er du måske vores nye kollega, i Danmarks største og nok mest spændende offentlige indkøbsorganisation!

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior Test Specialist

Har du lyst til at sikre IT med indsigt i vores løsninger til kunderne? Har du lyst til at få fingrene godt ned i ”muldet”? Så kan du meget vel være den kvalitetsbevidste testspecialist, vi søger til KMD Workzone.

AMGEN
Ballerup

Studentermedhjælp til Amgen

Synes du, medicinalindustrien er spændende? Har du teknisk og grafisk snilde og kan tage initiativ? Så er det dig, vi er på udkig efter! Amgen søger en stærk studenterprofil med digitalt flair og et godt service-drive. I stillingen som digital studentermedhjælp, kommer du til at samarbejde med alle dele af virksomheden.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Delivery Manager

Som Delivery Manager får du ansvaret for leverancerne i forhold til en strategisk kunde i Financial Service Industry (FSI)-området. I samarbejde med kollegaer, kunder, samt interne og eksterne leverandører skal du sikre en sikker videreudviklingen af den stabile drift og leverancer.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus or Odense Se rejsetid

Business Development Graduate

Are you ready to make your mark on the digitalization of the future and contribute to developing cutting-edge technology that improves the lives of millions of people? Our world is IT and technology, and we love it! If you share the same passion, then KMD might be the place to kickstart your career!

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus or Odense Se rejsetid

IT Consulting & Development Graduate

As a graduate in KMD, you hold a business-critical position throughout the 18-month-long program. You are exposed to real life IT and business problems, and you work hands-on to create solutions, solve issues and collaborate with a variety of people, both externally and internally.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior Cloud Solution Architect

Har du stor erfaring med on-prem infrastruktur, hybrid cloud-arkitektur, og har du et bredt kendskab til IT-teknologi, IT-sikkerhed og IT-arkitektur? Kan du levere arkitekturen, der fører KMD’s kunder sikkert ind i fremtiden og giver KMD’s kunder nye innovative forretningsmuligheder? Så skal du læse videre.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Softwaretester med teknisk flair til DevOps team

Brænder du for at levere kvalitetssoftware, finde den bedste testtilgang for nye teknologier og få dem velintegreret og automatiseret i vores hverdag? Vil du være med til at flytte til en Cloud platform? Og er teamwork vigtigt for dig! Så skal du læse videre her, for så er dit næste job nok hos Formpipe.

Timengo DPG
Ballerup Se rejsetid

Teknisk konsulent til Timengo DPG

Vil du være en del af en succes? Vil du arbejde med sikker post og e-Boks? Markedet for sikker post vokser hastigt, og Timengo DPG har succes med vores sikker post-løsning. Løsningen er til Exchange online og Exchange onpremise og integrerer 100 % med en Microsoft-infrastruktur.

iHeadHunt ApS recruiting on behalf of Jabra
Aalborg or Ballerup Se rejsetid

Embedded Android Software Developer

Are you an Embedded Software Developer, who is passionate about Android Systems and wants a cross -functional role? Would you like to become a part of a video and audio solutions team, which is responsible for the complete lifecycle of Jabra collaboration devices in the Jabra PanaCast series in a cutting-edge company?

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Delivery Manager - SAP Application Management

I KMD udvikler, vedligeholder og drifter vi en række af Danmarks største og mest avancerede SAP-systemer - og der kommer flere til. Brænder du for at sikre stabil drift og tilfredse kunder, og har du lyst til at arbejde i en dynamisk supportorganisation i rivende udvikling? Så er du måske vores nye Delivery Manager.

KMD A/S
Ballerup eller Aalborg Se rejsetid

SAP Lead Delivery Manager

Befinder du dig bedst i brændpunktet mellem kunde, udvikling og drift? Har du talent for at skabe gode resultater og sikre overblik, kvalitet og fremdrift i din leverance? Vil du være med på holdet i en stor dansk virksomhed med stærke internationale relationer? Så er det måske dig, vi søger i KMD.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Test consultant

Er du ekspert i at teste? Og har du lyst til at kvalitetssikre nye løsninger indenfor de sociale ydelsesområder i et agilt projektmiljø, så kan du meget vel være vores nye kollega. Du bliver en del af en nyoprettet projektenhed, som skal realisere vundne udbud og levere løsninger, som understøtter kundens krav.