15 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

15 jobannoncer

KMD A/S
Ballerup eller Aalborg Se rejsetid

Backend Developer

Brænder du for at kode og trives du med at tage ejerskab over din opgaver fra start til slut? Vi søger en dygtig og engageret Backend SQL Developer der har lyst til at være en del af den udvikling vi er i gang med i KMD Connect løsningen. Du vil komme til at indgå i vores Connect Development team sammen med 15 dygtige kollegaer.

Danoffice IT
Ballerup Se rejsetid

Associate Consultant, Professional Services - studiejob

Drømmer du om et studiejob, hvor der er fokus på at omsætte teori til praksis? Vil du være med til at tage vores Power BI-løsninger til nye højder? Drømmer du om at arbejde som it-konsulent, og har du hvad der skal til for at skabe relationer og resultater? Så kunne dette være dit nye studiejob.

Danoffice IT
Hinnerup eller Ballerup Se rejsetid

Modern Workplace Consultant, Professional Services

Brænder du også for at gøre hverdagen lettere for dine kunder? Kan du lide at tage ejerskab over dine opgaver og er du nysgerrig, når det kommer til nye opgaver? Så er du måske vores nye kollega. Lige nu søger vi nemlig en erfaren Modern Workplace Consultant.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

(Senior) React Native Developer (fintech, NEoS platform)

Would you like to be part of building and rolling out a new digital banking solution for our customers in the Nordic markets?

Are you excited about delivering compelling digital user experiences? Then we need you!

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Teamleder til Netværk

Du vil som teamleder i Netværkscentret skulle varetage Personaleledelsen for tilsammen 18 engagerede og dedikerede it-specialister, og stå i spidsen for at skabe et motiverende og samarbejdsorienteret miljø, der fremmer og sikrer udvikling og trivsel for medarbejderne.

Timengo DPG
Ballerup Se rejsetid

Product and Documentation Specialist

Du bliver ansvarlig for at sikre, at vores produkter og services er præcist dokumenteret og let tilgængelige for kunder og kollegaer. Desuden vil du med dybt produktkendskab deltage i højniveau- samt presales-support ligesom du aktivt vil bidrage i produktudvikling til fortsat højeste kvalitetsoplevelse for vores kunder.

Danoffice IT
Ballerup Se rejsetid

Infrastructure Specialist - Storage, Professional Services

Er du datacenterekspert med fokus på storage? Drømmer du om at sparre med fagligt dygtige kolleger inden for samme felt og sætte dit præg på datacenterområdet? Så er Danoffice IT måske din næste arbejdsplads. Vi er nemlig på udkig efter en dedikeret konsulent, der kan bidrage med erfaring og indsigt.

Danoffice IT
Ballerup Se rejsetid

Student Assistant til Customer Success Management, Managed Services

Er du en passioneret og engageret universitetsstuderende på udkig efter en unik mulighed for at udvikle dine færdigheder inden for Customer Success Management? Vi søger en dynamisk, udadvendt og proaktiv Associated Consultant med øje for detaljen til at styrke vores team. Måske det er dig?

Danoffice IT
Svendborg, Hinnerup eller Ballerup Se rejsetid

Hybrid Cloud Infrastructure Architect, Managed Services

Drømmer du om at fortsætte din karriere inden for Hybrid Cloud-feltet i en virksomhed med store ambitioner? Brænder du for at gøre en forskel for kunderne og vil du arbejde sammen med nogle af feltets dygtigste hoveder? Så er du måske vores nye kollega.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Agil Coach

Efterspørgslen efter kvalificeret coaching og uddannelse af SDC’s agile teams og projekter stiger, så nu søger vi DIG, der kan coache teams på mange forskellige modenhedstrin. Du bliver en del af vores agile kompetencecenter i PMO, hvor du er omgivet af engagerede kolleger.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Du kan stadig nå at være med – vi bygger et nyt virtuelt datacenter og søger både arkitekter og specialister

Vil du være med til at opbygge Statens Its nye virtualiserings-platform, der skal skabe et verdensklasses fundament for det danske samfunds offentlige systemer? Så kom og sæt dit aftryk i statens digitale landskab. Vi søger både arkitekter og specialister.

Danoffice IT
Hinnerup, Ballerup Se rejsetid

Virtual Workplace Consultant, Professional Services

Brænder du for Citrix og for den kreativitet det kan kræve at finde de gode løsningerne for kundernes udfordringer? Er du velbevandret i det virtuelle workplace-landskab og drømmer om at være en del af et af de stærkeste Citrix-teams i Europa, i en virksomhed der har høje internationale ambitioner for området? Så læs med her.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior Web/Frontend Developer (fintech, NEoS platform)

Would you like to be part of building and rolling out a new digital banking solution for our customers in the Nordic markets?

Are you excited about delivering compelling digital user experiences? Then we need you!

Timengo
Ballerup Se rejsetid

Serviceminded Cloud Operation Engineer

Du får en central rolle i driftsafdelingen og vil i samarbejde med den øvrige driftsafdeling, samt in-house konsulenter, sikre den bedst mulige IT-drift og udvikling. Du vil varetage løbende support og vedligeholdelse af vores kunders Microsoft 365 platform samt styre og implementere en række udviklingsopgaver omkring IT-infrastrukturen internt.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

SDC søger en Solution Architect til styrke fremtidens finansielle løsninger

Er du den, der kan lide at dykke ned i koden og analysere dig frem til en løsning i samarbejde med udviklere og forretningsudviklere? Kan du hjælpe med at løfte eksisterende og fremtidige løsninger til et nyt niveau med hensyn til driftsstabilitet, overvågning og overholdelse af regler og standarder?