15 jobannoncer matcher din søgning 15 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Process Excellence Manager

Vi har brug for din erfaring og viden for at komme videre, nå mere og fortsat få engageret vores kolleger i selv at søge og lave de løbende forbedringer.

Vores arbejdsmiljø er præget af åbenhed, engagement, uddelegeret ansvar og teamwork samt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior Developer

Har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team, der arbejder for at levere de bedste løsninger til Skatteforvaltningen? Så er du måske vores nye Seniorudvikler.
Timengo DPG
Ballerup Se rejsetid

Teknisk supporter til Timengo DPG - Sikker Post

Vi søger en serviceminded kollega med viden inden for Microsoft Exchange og generel Microsoft-infrastruktur. Du vil blive en del af vores DPG team, og din hovedopgave er at yde suveræn support til vores mange kunder.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

IT Service Integration Manager

Du sikrer en koordineret, samlet serviceleverance til en stor vigtig kunde hos Statens it, og med baggrund heri opbygges processer, procedurer, samarbejdsfora, rapporter og interne netværk mm., som grundlag for etablering af SIAM, som en funktion hos os.

Danoffice IT
Hinnerup eller Ballerup Se rejsetid

AI & Cloud Architect, Professional Services

Er du passioneret omkring AI & Cloud-løsninger, og har du evnerne til at omsætte komplekse udfordringer til innovative løsninger med kundens behov i fokus? Så er du måske vores nye kollega. Lige nu søger vi nemlig en erfaren AI & Cloud Architect til vores konsulentteam.

Statens IT
Ballerup eller Aarhus Se rejsetid

Systemadministrator til Client Management i Statens It

Vi søger en systemadministrator til at håndtere softwareudrulning, pakke-applikationer, fejlsøgning og optimering i Windows 10 til statens 37.500 brugere. Du bliver en del af et team, der vedligeholder og udvikler softwaredistributionen og du får en central rolle i forhold til at opfylde de tekniske minimumskrav, udvikle og vedligeholde platformen.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

SAP Consultant

Vil du være med til at skabe fremtidens SAP-løsninger? Har du erfaring inden for økonomi eller SAP? Dine opgaver vil spænde fra deltagelse i arbejdet med ændringshåndtering, rådgivning af vores kunder om arkitektur og løsninger over fastlæggelse af løsningsdesign, til reelt implementeringsarbejde hos vores kunder.

KOLLAB
Aarhus, Ballerup eller Kolding

IT-ansvarlig

I KOLLAB søger vi en ny kollega med god generel viden inden for it, som er klar på at tage ansvaret for vores it-løsninger og medarbejdernes anvendelse af it efter en overdragelsesperiode fra den nuværende it-ansvarlige, som har fået andre opgaver i koncernen.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

AI DevOps-specialist til Statens It

I Statens It er vi i gang med at designe nye services til driftsunderstøttelse af AI-løsninger. Som AI DevOps specialist vil du være vores kunders omdrejningspunkt for rådgivning, udvikling og vedligehold af deres AI-projekter. Du er kundens sparringspartner og rådgiver om, hvilke løsninger, der vil kunne installeres i vores on premise-datacenter.

Danoffice IT
Hinnerup og Ballerup Se rejsetid

Datacenter Lead Architect, Professionel Services

Er du velfunderet inden for datacenter-infrastruktur, brænder du for den gode kundeoplevelse, og har du lyst til at blive en del af et team og en organisation i rivende udvikling med store ambitioner? Så er du måske vores nye Datacenter Lead Architect.
Danoffice IT
Ballerup eller Hinnerup Se rejsetid

Datacenter Infrastructure Specialist, Professionel Services

Du er en vigtig spiller i vores voksende Datacenter-team - et af vores seks konsulentteams i afdelingen for Professional Services. Professional Services udgør 60 af vores i alt cirka 100 konsulenter. Herfra leverer vi forretningskritiske løsninger, tilpasset vores kunders behov.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

To it-supportere søges

Har du afsluttet en it-supporteruddannelse, og har du ambitioner om at komme i gang med en karriere? Drømmer du om en varieret dagligdag, hvor du skal løse mange forskellige opgaver omkring installation, konfiguration og support af Formpipes løsninger? Brænder du efter at komme ud og få hænderne på tasterne og gøre en forskel for dine kunder?

KMD A/S
Aarhus, Odense eller Ballerup Se rejsetid

Senior Solution Architect for KMD Elements

Kan du designe og udvikle komplekse softwareløsninger? Har du erfaring med softwareløsninger, der skal kunne beregne og udveksle store datamængder på tværs ud fra et datadrevet beslutningsgrundlag?

Bliv en del af arkitektteamet, hvor du møder en uformel organisation med stærke relationer, og fokus på at bringe talenter og kompetencer i spil
SAM International søger for SmartTID
Danmark

SQL Udvikler

Du vil særligt skulle have fokus på udvikling af nye features og integration med diverse ERP- og lønsystemer, og du skal både være med til at vedligeholde og udbygge standard funktionalitet, men også til kundespecifikke tilpasninger.

timengo
Ballerup Se rejsetid

Senior Cloud Advisor

Hos timengo bliver du en del af en hurtigt voksende og dynamisk forretning, baseret på Microsoft Cloud. Du vil få en bred kontaktflade og blive ansvarlig for at levere presales og advisor services til vores kunder inden for Microsoft 365-løsninger. Vi er over 50 kollegaer, der venter på dig i skønne lokaler i Ballerup med mange goder.