6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Bliv graduate i Data Science

Er du uddannet kandidat i 2021 eller 2022, og kunne du tænke dig at få praktisk erfaring med dataanalyse, udvikling af datamodeller og algoritmer, automatisering og big data? Som graduate hos os får du mulighed for at arbejde med data science midt i den grønne omstilling.

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Bliv graduate i IT & Digital Innovation

Er du uddannet kandidat i 2021 eller 2022, og er du klar til at udfordre din viden inden for IT? Er du nysgerrig på at arbejde med Agile IT og IT-governance eller måske emner som IoT, machine learning og AI?

TryghedsGruppen
Virum Se rejsetid

IT-projektleder

Vi søger en projektleder med mange facetter til at hjælpe os med at sikre overblik og fremdrift i vores IT-projekter.

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Strategisk IT-indkøber

Vil du udvikle og eksekvere indkøbsstrategier inden for IT i Danmarks største energiselskab? Vores indkøbsafdeling vokser, og vi leder derfor efter en strategisk IT-indkøber, der har lyst til at blive en del af vores fælles rejse mod en grønnere fremtid med energivenlig strøm.

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Vil du være ansvarlig for vores IT-kontraktportefølje?

I denne nyoprettede stilling som IT-kontraktporteføljeleder er det dig, der dykker ned i og følger op på vores IT-leverandørkontrakter, når du bliver en del af Andels IT & Digital Innovation CTO-kontor.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?