4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Netværks- og/eller firewallspecialister i PET

Som netværks- og/eller firewallspecialist i PET kommer du til at bidrage til vores mål om at skabe et IT-landskab, hvor data er omdrejningspunktet, og de bedste og mest moderne teknologier er midlet til at arbejde effektivt - og dermed være et skridt foran fjenden. Vi vokser og skal bruge flere dedikerede medarbejdere.

Hejdoktor
København Ø eller remote Se rejsetid

Senior frontend-udvikler

Vil du være med til at udvikle moderne digitale sundhedsløsninger, der forbinder læger, sundhedspersonale og patienter online? Så kan du blive vores næste frontend-udvikler og få lov til at arbejde end-to-end med Hejdoktors løsninger.

Du vil blive en integreret del af et erfarent, internationalt udviklingsteam bestående af 10 dedikerede kollegaer.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Digital workplace- /klientspecialister til PET

PET har brug for dig til at sikre PET’s medarbejdere den helt rigtige arbejdsstation, så de kan værne om demokratiet og rigets sikkerhed. Brænder du for endpoint- og workspace-optimering har vi måske jobbet til dig.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Studenter til digital kommunikation i PET

Vil du bruge dine kompetencer, hvor de gør en forskel – i snitfladen mellem kommunikation og national sikkerhed? Formår du at bringe dine kreative ideer i spil? Og vil du være med til at udvikle, designe og implementere moderne og visuel kommunikation på tværs af digitale platforme? Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere.