5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Softwareudviklere til Operativt Teknisk Center i PET

Brænder du for at udvikle innovative IT-løsninger som bygger på den nyeste teknologi? Vil du være en del af et større fællesskab, der arbejder for Danmarks sikkerhed? Så læs mere her.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Testere med teknisk flair i PET

Vil du bruge dine kompetencer hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at sætte fart på PET’s digitale udvikling? Så er du måske vores nye tester.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Systemadministratore til PET’s infrastrukturteam

Vil du bruge dine kompetencer hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at sætte fart på PET’s digitale udvikling? Så er du måske vores nye systemadministrator.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Udviklingsingeniører til Operativt Teknisk Center i Indhentningsafdelingen i PET

Vil du arbejde med, at finde og udvikle fremtidens udstyr til teknisk indhentning og overvågning i landets nationale sikkerheds- og efterretningstjeneste? Ønsker du at bruge din viden som ingeniør, til at finde og udvikle det udstyr, der skal bruges under operationer, i indsatsen mod spionage, terrorisme og ekstremisme? Så har vi jobbet til dig!