4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for Gentofte Kommune
Charlottenlund Se rejsetid

Senior systemadministrator – bliv fagkoordinator i vores back-end team

Kunne du tænke dig at blive rejseleder på vores vej mod Cloud-produkter, hvor vi styrker samarbejdet mellem opgaveområder og skaber rum til faglig og tværgående koordinering af opgaver? Få en rolle, som er med til at sikre en serviceminded brugersupport, sikker og stabil drift, informations- og cybersikkerhed.

SAM International søger for SmartTID
Danmark

SQL Udvikler

Du vil særligt skulle have fokus på udvikling af nye features og integration med diverse ERP- og lønsystemer, og du skal både være med til at vedligeholde og udbygge standard funktionalitet, men også til kundespecifikke tilpasninger.

Edora A/S
København Se rejsetid

Teknisk Forretningsanalytiker søges

Er du Forretningsanalytiker med erfaring fra agile udviklingsprocesser? Kan du omsætte komplekse tekniske udfordringer til strategiske forretningsmuligheder? Vil du være en del af et dynamisk arbejdsmiljø, hvor kreativitet og teknisk dygtighed er i tæt samspil? Så er du måske vores kommende Forretningsanalytiker!
Edora A/S
København Se rejsetid

Fullstack udviklere søges

Er du udvikler med styr på de nyeste teknologier? Og har du samtidig erfaring med de mere kendte? Vil du arbejde i et miljø, der pulserer af dynamik, hvor kreativitet og teknisk ekspertise går hånd i hånd? Så er denne stilling som Fullstack udvikler måske lige noget for dig.