5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NIRAS
Allerød, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Erfaren IT-administrator med Office 365-erfaring til NIRAS Global IT

Har du erfaring med Office 365 sikkerhedsprodukter, og vil du være med til fortsat at flytte en af de store danske rådgivningsvirksomheder til et nyt niveau ved hjælp af Microsofts mange sikkerhedsværktøjer, så er muligheden hér!

ATP
Allerød Se rejsetid

Situation Manager til IT

Har du en bred teknisk viden og erfaring inden for drift af større IT-installationer? Er du initiativrig og vild med at arbejde struktureret med problemløsning? Så er det dig, vi søger til Situation Management & Optimization i ATP.

ATP
Allerød Se rejsetid

Teknologiarkitekt til IT

I sektionen Cloud & Technology er vi i øjeblikket på udkig efter en teknologiarkitekt, som kan varetage ansvaret for infrastruktur i IT og samarbejdet med vores underleverandører.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?

iHeadHunt ApS søger for ChemoMetec
Allerød Se rejsetid

Softwareudvikler (C++)

Er du interesseret i at udvikle software i C++ til måleinstrumenter, der redder menneskeliv worldwide? Vil du arbejde tværfagligt på højteknologiske udviklingsprojekter, hvor du får særdeles stor indflydelse? Lyder det interessant med danskejet virksomhed der vækster og hvor work-life balance tages alvorligt i en familiær stemning?