5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Matas A/S
Allerød Se rejsetid

Head of Digital Development and User Experience

Som Head of Digital Development and User Experience arbejder du på tværs af forretningen og bliver en ledestjerne for hele virksomhedens digitale rejse. Du indgår i vores digitale ledergruppe og bliver ansvarlig for både at drive udviklingen af nye funktioner og services samt optimere eksisterende flows.

Lessor Group
Allerød Se rejsetid

Modern Workplace Architect

Lessor Group søger en erfaren Modern Workplace Architect som sætter en ære i at sikre høj driftsstabilitet og at afvikle services så effektivt og hurtigt som muligt. Vi er i gang med at restrukturere vores Operation og mangler en erfaren ressource, som har fokus på Client Management og Office 365.

Lessor Group
Allerød Se rejsetid

Serviceminded og struktureret IT-supporter

Brænder du for at yde den bedste brugersupport og skabe den bedste brugeroplevelse? Vil du være en del af et team med en uformel og venlig atmosfære, hvor vi har fokus på samarbejde og den gode tone? Du vil fungere som 1. level support for alle supportsager i vores Service Desk og periodisk som dispatcher på opgaverne.

Logos Consult A/S
Allerød Se rejsetid

Dynamics 365 Business Central/NAV-konsulenter til Allerød

Du får mulighed for at tage ansvar for projekter og indgå tæt samarbejde med kunderne. Vi arbejder i teams i forbindelse med Dynamics 365 Business Central implementeringer, og du vil derigennem få den rolle, der passer bedst muligt ind i dit speciale. Har du ikke erfaring som ERP-konsulent, tilbyder vi et internt uddannelsesforløb.