6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Sjælland
Ringsted

Specialist for Region Sjællands mobile enheder

Bliv en del af Koncern IT og gør en direkte forskel for personalet på Regionens sygehuse!

Stillingen er nyoprettet, og du vil få høj grad af medindflydelse på, hvordan den skal formes.

Du skal være med til at modne nye mobile enheder, der forbedrer de mobile muligheder og forenkler arbejdsgange for sygehuspersonale.

Zealand Business College
Ringsted Se rejsetid

ZBC søger snarest muligt en underviser til at uddanne specialister inden for data og IT

Du har gode kompetencer inden for nogle af uddannelsens fagområder, og du har lyst til at have en hverdag, der består af en blanding af faglig og pædagogisk tilgang til undervisningen. Du har hjertet med i det, du laver. Det betyder, at du brænder for at dele og udvide din faglige viden.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Application Manager på Laboratorieområdet

Vi søger en Application Manager til Laboratorieområdet i Koncern IT, hvor vi blandt meget andet håndterer applikationerne på Laboratorie Diagnostik i Region Sjælland. Det er et spændende område i rivende udvikling, hvor store projekter er i gang samt i pipelinen de kommende år.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Passionerede databasespecialister til Systemplatforme, Koncern IT

Vil du være med til at udvikle og supportere Region Sjællands databaseplatforme? Vil du hjælpe vores projekter med etablering af nye systemer og understøtte stabil drift efterfølgende? Og er du interesseret i optimering, automatisering og ikke mindst virtualisering, så passer du godt ind i vores dedikerede team.

Simteq A/S
Ringsted eller Herning Se rejsetid

Procesorienteret finanskonsulent

SIMTEQ A/S er en software- og konsulentvirksomhed, som blev startet i 2020 med en mission om at optimere, udvikle og supportere alle processer og arbejdsgange omkring regnskab, bogføring, udlæg, betalinger. Med andre ord, at minimere og automatisere alle de administrative opgaver, der knytter sig til at drive virksomhed.

Mercuri Urval søger for Region Sjælland
Ringsted

Digitaliseringsdirektør

Vi tilbyder dig en fantastisk spændende – og svær – rolle som digitaliseringsdirektør for vores ny-fusionerede digitaliseringscenter, hvis formål er at øge digitaliseringsgraden, skærpe prioriteringerne, understøtte forretningen endnu bedre og ikke mindst styrke vores databaserede arbejde.