4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark
Ringsted Se rejsetid

Datamanager til TEAM LASERSCAN (LiDAR/Mobile mapping)

Din primære opgave vil være at opbygge og vedligeholde vores datastruktur, og sikre integration med Banedanmarks andre nuværende og fremtidige grænseflader for GIS, CAD, SAP og BIM. Derfor vil det være en fordel hvis du allerede har erfaring med udvekslingsformater, datamanipulation, formatering og transformationer.

Region Sjælland
Ringsted

Driftsteknikere til backend søges til Koncern IT

Brænder du for VMware, storage og/eller backup? Er du selvkørende og drevet af at bringe IT sikkert til næste niveau, og trives du med at gøre en forskel, så er du den kollega vi leder efter. I dagligdagen kommer du til at indgå i og samarbejde med flere teams, hvor der er stort fokus på stabil drift og kvalitet.

Simteq A/S
Ringsted Se rejsetid

Full-stack Java Spring/Angular developer

At arbejde hos SIMTEQ består bl.a. i at designe og implementere løsninger til komplekse problemstillinger for vores kunder samt at komme med ideer til - og forbedre vores allerede eksisterende løsninger løbende. Vi tilbyder en arbejdsplads hvor din trivsel og et godt kollegialt sammenhold vægtes højt.

Jobindex søger for Dagrofa ApS
Ringsted eller Ishøj Se rejsetid

Microsoft Dynamics AX-driftsspecialist til en af Danmarks største dagligvarekoncerner

Har du erfaringen til at være ankermand for det driftsmæssige setup på vores Dynamics AX2012 R3-system? Og vil du med på en rejse, der sikrer den nuværende Dynamics AX 2012R3-implementering med vores roadmap for migrering til D365FO?