6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

9altitudes
Kolding, Odense, Aarhus, Aalborg eller Hørsholm Se rejsetid

Dynamics 365 Business Central Konsulent med erfaring indenfor produktion eller logistik

Brænder du for at optimere processer i virksomheder med produktion, handel og logistik? Vi vækster kraftigt og søger to virksomhedskonsulenter, der kan designe effektive løsninger i Microsoft Dynamics 365 Business Central og drive projekter succesfuldt i mål.

IPW Systems A/S
Kolding Se rejsetid

Erfaren it-konsulent eller juniorkonsulent

Du skal have en naturlig forståelse for IT og forretningsdata, og du skal føle dig drevet af at kunne være brobygger mellem kundens forretningsbehov og den tekniske implementering. Du vil indgå i vores standardleverancer af vores formularværktøj ”IPW Formular”.

Recruit IT ApS søger for ERPgruppen ApS
Kolding Se rejsetid

ERP-konsulent - Dynamics 365 Business Central

ERPgruppen søger en ny konsulent, der kan skabe yderligere værdi for kunderne og for det i forvejen dynamiske og kompetente team af konsulenter og udviklere. ERPgruppen kan tilbyde dig at blive del af en spændende og rummelig virksomhed med fuld fart på og i vækst, hvor der ikke er langt mellem idé og handling.

SCR Rekruttering A/S søger for Nic. Christiansen Gruppen
Kolding Se rejsetid

Digital Business Partner

Har du erfaring med at drive IT-projekter og forstår du at hjælpe stakeholders med at blive succesfuld i en digital transformation? Du vil få ansvar for dine egne IT-projekter og derigennem komme til at samarbejde med de mange stakeholders ude i organisationen.

Softværket
Kolding Se rejsetid

Teknisk tester/QA Engineer

Lige nu søger Softværket en teknisk tester/QA Engineer, som trives med at arbejde selvstændigt, og som uopfordret angriber de mest værdiskabende opgaver. Du bliver en del af en afdeling, der anvender scrum som framework. Der arbejdes ud fra en risikobaseret tilgang til test, samt ud fra principperne shift left og Built-in-Quality.

CGI Danmark A/S
Ballerup, Aarhus, Kolding eller Aalborg Se rejsetid

Dynamics 365 FO Business Consultant

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som konsulent og få muligheden for at indgå i projekter, hvor hele Dynamics Platformen er i spil? Så har du hos CGI nu muligheden for at udvikle dine kompetencer og brede dig over flere elementer af Dynamics Platformen, hvis det er dét, du ønsker.