6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

6 jobannoncer

Sydbank
Aabenraa Se rejsetid

Software Developer til Digital Banking

Vil du være med til at skabe gode brugeroplevelser for vores kunder? Har du fingeren på pulsen når det kommer til nye udviklingsværktøjer og teknologier? Synes du det er motiverende at arbejde sammen i et team om opgaverne? Så har vi måske det helt rette job til dig.

Sydbank
Aabenraa Se rejsetid

Erfaren DevOps engineer til Digital Banking

Er du passioneret omkring DevOps og brænder for at skabe inspirerende udvikleroplevelser?

Vi søger en erfaren DevOps enigneer til vores Developer Enablement-team, hvor du blandt andet vil spille en central rolle i udviklingen og driften af vores nye udviklerportal.

Sydbank
Aabenraa Se rejsetid

Disaster Recovery Manager og Change Manager

Vil du tage ansvar for at videreudvikle, teste og vedligeholde vores Disaster Recovery og Change Management planer og procedurer? Vi søger en erfaren profil, der kan varetage disse opgaver, og som kan være med til at sætte retning og implementere forbedringer til processerne for både Disaster Recovery Management og Change Management.

Sydbank
Aabenraa Se rejsetid

Teknologi Arkitekt

Vi tilbyder en spændende stilling i Sydbank, hvor du vil komme til at spille en central rolle i design og implementering af effektive teknologiløsninger, primært baseret på Microsoft-teknologier. Du vil være ansvarlig for design af On-Prem og Cloud-baserede løsninger og skal sikre, at vores systemer er skalerbare, sikre og effektive.

Sydbank
Aabenraa Se rejsetid

Application Security Engineer til Digital Banking

Vi tilbyder en spændende mulighed for en Application Security Engineer, der er passioneret omkring sikkerhed og softwareudvikling. Du vil blive en del af et dedikeret team som arbejder med at styrke vores udvikleres evner og effektivitet gennem automatisering, sikkerhed og innovative løsninger.

Sydbank
Aabenraa Se rejsetid

Infrastruktur Specialist

Vi tilbyder en spændende stilling i Sydbank, hvor du kommer til at arbejde med udvikling og vedligehold af infrastruktur, sikring af en solid kontinuerlig drift, samt vores evne til at kunne reetablere driften i tilfælde af alvorlige hændelser.