4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Education Esbjerg
Esbjerg Se rejsetid

Programleder for digitalisering

Programlederen bliver ansvarlig for etableringen af den digitale platform. Strategi og udkast til målarkitektur for platformen er udarbejdet – nu venter opstart, ansættelse af team, udvikling og senere drift. Det forventes, at første version af platformen idriftsættes til september 2023.

Sikkerhedsstyrelsen
Esbjerg Se rejsetid

Forlænget ansøgningsfrist: Datawarehouse Engineer søges til Sikkerhedsstyrelsen

Vil du være med til at opbygge og vedligeholde Sikkerhedsstyrelsens dataløsninger? Har du lyst til at være med til at sætte rammerne for en endnu mere effektiv brug af data, og sætte dit præg på vores data platform? Så vil vi blive glade for at høre fra dig.

Bloom søger for WorkPoint A/S
Esbjerg Se rejsetid

Applikationsspecialist

Du vil blive en del af en meget spændende virksomhed, der vægter kvalitet højt. WorkPoint er i rivende udvikling, og du vil derfor komme med på en spændende rejse fyldt med muligheder. Du vil blive en del af et team på tre, der arbejder tæt sammen med udviklerne og produktteamet.

Bloom søger for WorkPoint A/S
Esbjerg Se rejsetid

Software Tester til Workpoint

Du vil blive en del af en meget spændende virksomhed, der vægter kvalitet højt. WorkPoint er i rivende vækst, og du vil derfor komme med på en spændende rejse fyldt med muligheder. Test-teamet består p.t. af 2 testere, der arbejder tæt sammen med udviklerne og produktteamet.