16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ABB A/S
Odense, Fredericia or Skovlunde Se rejsetid

Information Systems Functional Analyst

You will be helping to create business value, contributing to the delivery of Information Systems services within our Finance department, located in Fredericia. You will use your detailed knowledge of business processes to shape and align Information Systems solution/services in building and delivery activities.

Energinet
Fredericia eller Ballerup Se rejsetid

Bliv Graduate hos Energinet

Som graduate hos Energinet indgår du i et to-årigt program, hvor du har turnus i tre forskellige afdelinger - du er selv med til at sammensætte dit helt eget forløb på baggrund af dine interesser og udviklingsønsker. Du får derfor rig mulighed for at prøve dig selv af i forskellige roller og arbejdsopgaver.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

SAP-konsulent med speciale i SAP MM og SAP SD

Vær med til at understøtte kerneprocesser i en spændende forretning. Indkøbs- og salgsprocesserne er meget centrale i Energinet, og bliver anvendt af en stor del af brugerne. Du kommer derfor i kontakt med en bred del af forretningen og støtter dem i at blive mere effektive i deres arbejde.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Erfaren it-proceskonsulent - vær med til at øge procesmodenheden i IT

Som proceskonsulent er du med til at sikre, at processerne mellem IT og forretningen og internt i IT er effektive, så der er fuld klarhed over, hvem der gør hvad og hvornår. Du sikrer, at procesdesign overholder eventuelle eksterne eller interne krav samt sikrer, at de tværgående processer er sammenhængende.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

GDPR-konsulent til Danmarks bedste it-sikkerhedsafdeling

Kan du sætte strøm til Energinets høje mål for behandling af persondata? Vi har brug for dig, der er motiveret af at arbejde med persondata og databeskyttelse og har interesse i at arbejde i noget af Danmarks mest kritiske infrastruktur i en koncern, hvor GDPR er et strategisk fokusområde.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

It-sikkerhedsarkitekt til Danmarks bedste it-sikkerhedsafdeling

Vil du være en del af en godt sammentømret afdeling, hvor stemningen er præget af et højt kompetenceniveau, godt humør og sparring på tværs? Som it-sikkerhedsarkitekt får du et tæt samarbejde med såvel andre sikkerhedsarkitekter som cloud-, software- og infrastrukturarkitekter.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

SAP-konsulent med fokus på CO- og PS-området

Som vores nye SAP CO/PS-konsulent kan du være sikker på komplekse opgaver og bredt samarbejde i en forretningsvendt rolle, hvor du i tæt dialog med forretningen har fokus på at skabe løsninger, der systemunderstøtter processerne på tværs af organisationen.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Integrationsspecialist - BizTalk og Cloud Services

Som vores nye kollega kan du se frem til et job med stor faglig dybde og ansvar, hvor du sammen med resten af integrationsteamet bidrager til at videreudvikle og vedligeholde Energinets integrationsplatform i tæt dialog med?forretningen og andre udviklingsteams.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Systemarkitekt til el-systemets driftskritiske it-systemer

Du indgår i en it-afdeling på 25 mennesker, der fordeler sig i forskellige agile teams, der kører i et ART- eller Scrum-setup. Dit primære ansvarsområde er at udvikle it-arkitekturen omkring den kritiske drift af elnettet, dvs. SCADA/EMS og andre forsyningskritiske støttesystemer.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Udvikler til spændende nyudvikling i vores DataHub-platform

Du får din daglige gang i et af Energinets platform-teams. I teamet er vi gode til at støtte hinanden ved at dele viden gennem et godt samarbejde. Vi vægter også gode personlige relationer højt og lægger stor vægt på din trivsel.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Administrativ supporter til IT ServiceDesk, Energinet

Trives du i et job, hvor du bliver det administrative omdrejningspunkt, som medvirker til at skabe struktur og stabile rammer om opgaverne? Og kan du samtidig bidrage med godt humør i en travl hverdag? I jobbet som administrativ IT-supporter kan du se frem til et job med stor selvstændighed og en bred kontaktflade.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Agile Coach til Lean-Agile Center of Excellence (LACE)

Har du en stor interesse for at arbejde med agilt mindset, principper og praktikker? Motiveres du af at arbejde med agil transformation på tværs af en hel organisation? Så kom og vær med! Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Software-tester med interesse for .NET og nyeste Azure-teknologier

Har du motivation for at blive en del af et ret nyt team, hvor du sammen med udviklerne definerer rammerne for jeres arbejde med kvalitet? Vi søger et teammedlem, der kan kombinere test med kvalitet og være nysgerrig på at nytænke og skabe intelligente it-løsninger, der understøtter styring af fremtidens elnet - med ansvar for eget produktområde.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Enterprise-arkitekt med forståelse for koblingen mellem teknologi og forretning

Som enterprise-arkitekt er du med til at sikre en sammenhængende arkitektur-retning for it-landskabet i Energinet. Du operationaliserer visioner og strategi gennem formulering af rammer og road-maps til brug i forbindelse med projektgennemførelse og produktudvikling.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Frontend-udvikler til Energioprindelse-platform

Vi søger en frontend-udvikler med forkærlighed for Angular, Nx monorepo, TypeScript og automatiserede tests samt brug og videreudvikling af designsystem i samarbejde med bl.a. UX-designere.