7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

itm8
Viby J. eller Herning Se rejsetid

Kom med på vores hold af Microsoft Power BI-udviklere

Rollen som Power BI-udvikler omfatter alle aspekter fra analyse, specificering, implementering og test til den endelige Power BI-rapport overleveres til drift.

Vi er i gang med at løfte vores nuværende OnPrem setup op i Azure i et meta-data drevet Delta Lakehouse.

BEC
Roskilde or Herning Se rejsetid

Development Director Credit Risk

Do you demonstrate a comprehensive understanding of how to build complex Credit Risk IT? Are you a talented people manager with experience in driving innovation and making your organisation deliver to customers? Then we are looking forward to hearing from you.

Concept Data A/S
Herning Se rejsetid

iOS udvikler / C# programmør

Dygtig og ambitiøs iOS / C# udvikler / programmør til udvikling af udvidelser og integrationer.

Du vil spille en central rolle og hjælpe kunderne med deres forskellige forretningsprocesser baseret på Uniconta. Derudover vil du fungere som bindeled til vores sælgere/konsulenter og udvikle iOS C# API-interface til Uniconta.

Concept Data A/S
Herning Se rejsetid

Erfaren Uniconta-konsulent – support med et stærkt servicegen

Concept Data er i vækst, og derfor udvider vi vores Uniconta-team. Vi søger enten en erfaren Uniconta-konsulent eller en person, der gerne vil udvikle sig til at blive vores nye Uniconta-konsulent på sigt. Du bliver en del af en veletableret virksomhed, der byder på store muligheder for personlig udvikling og videreuddannelse.

Jobindex søger for Evobis ApS
Herning Se rejsetid

Udvikler med forretningsforståelse

Er du drevet af at lave fede løsninger? Er .NET, C# og JavaScript lige dig? Og er du nysgerrig på at gå konsulentvejen? Hvis du samtidig elsker at have det sjovt, imens du udvider din teknologiske horisont – så har vi jobbet til dig her.

IT Relation A/S
Herning, Viby J, Kolding, Aalborg SØ eller København Ø Se rejsetid

Cyber Security Advisor

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for dig, som kan sætte dit personlige præg i dialogen med vores kunder. Som Cyber Security Advisor vil du hjælpe IT Relation's kunder med deres sikkerhedsbehov ved at skabe en service på verdensklasseniveau, der vil hjælpe virksomheder med at højne deres compliance- og sikkerhedsniveau.

SAM International søger for SmartTID
Danmark

SQL Udvikler

Du vil særligt skulle have fokus på udvikling af nye features og integration med diverse ERP- og lønsystemer, og du skal både være med til at vedligeholde og udbygge standard funktionalitet, men også til kundespecifikke tilpasninger.