4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BAADER Logistix A/S
Risskov Se rejsetid

Erfaren .NET-softwareudvikler

En unik mulighed for indflydelse og programmering i .NET i den videre udvikling af vores ”Production Software Platform” (MES). Din hverdag foregår blandt et passioneret hold udviklere med en vision om at digitalisere fødevareindustrien. Vi er på en spændende rejse med de nyeste teknologier i ryggen.

BAADER Logistix A/S
Risskov Se rejsetid

Erfaren C++, .NET-softwareudvikler

En unik mulighed for indflydelse og programmering i C++ og .NET i den videre udvikling af vores ”Control Software Platform” og ”Production Software Platform” (MES). En spændende stilling, hvor du kommer til at arbejde med højt uddannede kolleger, i et team hvor du aldrig kommer til at stå alene.

NTI A/S
Risskov Se rejsetid

Softwareudvikler – vil du arbejde fullstack med C# og Git?

Er du lidt af en IT-nørd, der elsker at kode? Og vil du dygtiggøre dig sammen med et team på 4 fullstack-udviklere, hvor du kan gå i dybden med dit fag? Så bliv en del af NTI – en af Europas største udbydere af digitale værktøjer til byggeribranchen og industrien.

Recruit IT ApS søger for BNR A/S
Risskov Se rejsetid

Erfaren fullstack-udvikler til nye mobilitetsløsninger hos softwarehus i Risskov

BNR har igennem 30 år været med helt fremme i fronten af den teknologiske udvikling og serviceret den skandinaviske taxibranche. Vi mener kort sagt at BNR er det perfekte udgangspunkt for udviklere, som vil være med til at udvikle nye transportkoncepter og være med til at forme fremtidens mobilitet. Måske skal du bidrage med dine kompetencer?