4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

IT-specialist på digitale arbejdspladsløsninger

Vil du være en del af et ambitiøst team, der håndterer fremtidens digitale IT-arbejdsplads for Jyske Bank og dermed sikrer, at dine knap 4000 kollegers vigtigste arbejdsredskab, PC’en, fungerer smidigt og effektivt? Hvis du derudover har et højt fokus på eksekvering og koordinering, så er det dig, vi gerne vil have som vores nye kollega.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Tech lead/spillende træner - Har du viljen til at gøre en forskel?

Er du en entusiastisk Tech lead med superstærke tekniske færdigheder? Er du motiveret af at have stor indflydelse på de projekter, du er en del af samt for at levere værdifuld software i høj kvalitet i samarbejde med dit team? Så er det måske dig, vi leder efter!

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Forretningsudvikler

Bygger du bro mellem kunde- og forretningsbehov med analyser, kundekommunikation og understøttende marketingsplatforme? Så er du måske vores nye kollega. Vi tilbyder dig en drivende rolle som forretningsanalytiker i krydsfeltet mellem flere bidragende afdelinger - fra Marketing over Business Intelligence til Platformsudvikling.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Softwareudvikler med sort bælte i Java

Jyske Bank har fuld fart på digitalisering og automatisering, og vi er i gang med at forme bankens fremtidige kredit- og låneprocesser. Vi søger derfor en dygtig softwareudvikler, der motiveres af at udvikle værdiskabende løsninger, og som har lysten til at bidrage til fællesskabet og vil være med til at sætte retningen for udviklingen.