6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Er du vores nye Chief Product Owner til investeringsområdet?

Har du et godt blik for markedsudviklingen på investeringsområdet, evner du at sætte kundeoplevelsen i fokus og kan du omsætte forretningsmæssige behov til it-løsninger? Så kan det være dig, vi mangler til jobbet, som Chief Product Owner i Bankdata-fællesskabet.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Erfaren frontend-udvikler til ny web-platform

Vi mangler den helt rette person til at bidrage til et spændende projekt, hvor vi bygger vores websites op igen fra bunden. Der er lagt en hel ny designlinje, lavet et nyt billedbibliotek og udviklingen foregår på en ny platform med moderne udviklingstools og med afvikling i cloud.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Jyske Finans søger en dygtig udvikler og cloud-specialist

Har du vilje til at gøre en forskel? Er du en entusiastisk udvikler med superstærke tekniske færdigheder? Bliver du motiveret af at have stor indflydelse på de projekter, som du er en del af? – Og motiveres du ligeledes af at levere integrationer i høj kvalitet i samarbejde med resten af Jyske Finans IT? Så er det måske dig, vi leder efter!

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

IT-specialist på SharePoint Online og Microsoft365

Vil du være en del af et ambitiøst squad, der har ansvaret for Intranet og samarbejdsværktøjer i Jyske Bank og dermed sikre, at dine knap 4500 kolleger kan holde sig internt orienteret og samarbejde bedst muligt, uanset placering og enhed? Hvis du har et højt fokus på eksekvering og koordinering, så er du vores nye kollega.

IT-Effect
Silkeborg Se rejsetid

Microsoft Business Central/NAV-udvikler

Er det dig vi søger? Jobbet er varieret, og du vil komme til at arbejde med bl.a. udvikling af kundespecifikke tilretninger, og sammen med dine kollegaer i udviklingsteamet, er du med til at udvikle og vedligeholde vores brancheløsninger inden for bygge- og anlægsbranchen.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Forretningsudvikler indenfor prisområdet

Vi søger en udadvendt og struktureret forretningsudvikler til vores prisområde. Her skal du være med til at udvikle og optimere vores prissætning på privat- og erhvervsporteføljen samt de værktøjer, der støtter rådgiverne i hverdagen.