5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Silhorko-Eurowater A/S
Stilling Se rejsetid

Erfaren systemadministrator til IT-afdelingen

Silhorko-Eurowater søger en systemadministrator til IT-afdelingen, der skal være med til at supplere det eksisterende team i driften og vedligeholdelsen af virksomhedens IT-systemer, samt yde 3rd level support til vores brugere. Vi tilbyder et udfordrende arbejde, i et uformelt internationalt miljø, indenfor et af fremtidens vækstområder – VAND.

Bloom søger for Frontmatec Group APS
Stilling Se rejsetid

C#/.Net Softwareingeniør til Frontmatec

Vores kunde Frontmatec er i rivende udvikling, hvorfor vi søger en dygtig Softwareingeniør til kontoret i Stilling ved Skanderborg. Vi leder efter dig, der trives i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og kundekontakt, og som drives af at udvikle software.

Bloom søger for Frontmatec Group APS
Stilling Se rejsetid

IT Projektleder til Frontmatec

For vores kunde Frontmatec, der er i rivende udvikling, søger vi en knivskarp IT-Projektleder til kontoret i Stilling. Kunne du trives som bindeled mellem ekstremt dygtige udviklere og de suverænt største produktionsvirksomheder i Danmark, så kan det være dig, vi søger.

Skanderborg Kommune
Skanderborg Se rejsetid

To Microsoft-teknikere til IT-afdelingen

Kribler det i fingrene på dig for at arbejde i et stort IT-miljø med de nyeste Microsoft-teknologier? IT-afdelingen i Skanderborg Kommune søger to kompetente og engagerede Microsoft-teknikere til vores tekniske team, der hver dag leverer IT-services til over 6.000 interne brugere samt til vores undervisnings- og gæstebrugere.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.