6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Kommunikativ stærk informationssikkerhedskoordinator til rolle som programleder

Er din mission at være med til at styrke sikkerheden i Region Midtjylland, så vi proaktivt kan imødegå de øgede trusler mod vores hospitaler? Så passer du perfekt hos os.

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Informationssikkerhedskonsulent med bred opgaveportefølje

Er du på udkig efter et job, hvor du skal have en bred faglig indsigt i cyber og informationssikkerhed, og hvor du kan bruge dine evner til at rådgive, kommunikere og koordinere? Så læs videre her.

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Styrk it-sikkerheden i sundhedssektoren som operativ risk manager

Brænder du for risikostyring og compliance på cyber- og informationssikkerhedsområdet? Og motiveres du af at være med på holdet, der arbejder dedikeret med at styrke it-sikkerheden i sundhedssektoren? Så er muligheden her.

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Sikkerhedskonsulent med dyb teknisk indsigt

Har du stor interesse for it-sikkerhed, bred og dyb it-teknisk indsigt, og er du dygtig til at samarbejde? Drømmer du samtidig om at være en del af en stor it-afdeling, som har brug for dine kommunikationsevner og din store organisatoriske forståelse? Så læs videre.

Viborg Kommune
Viborg Se rejsetid

Afdelingsleder til data, systemer og automatisering

Økonomistaben søger en afdelingsleder til data, systemer og automatisering, der skal arbejde med dataunderstøttelse og automatisering for hele Viborg Kommune, herunder også Økonomistabens egne processer. Du får også ledelsesansvaret for Økonomistabens egne systemer og vores udvikling af hjælpeværktøjer.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?